Traian Basescu, la Realitatea PLUS: ,,PSD-ul face un joc perfid"

Traian Basescu, la Realitatea PLUS ,,PSD-ul

Traian Basescu, la Realitatea PLUS: ,,PSD-ul face un joc perfid"

Traian Basescu: ,,Au scazut mult comenzile, nu avem pentru cine produce. Bani sunt , forta de munca este, doar comenzi nu sunt. Sunt diferente fata de criza din 2008-2009. Sistemul bancar este solid, sunt lichiditati pe piata. Sunt doua crize total diferite, cea din 2008 cu cea de coronavirus."

Europarlamentarul PMP a remarcat si jocul politic pe care il face PSD-ul in aceste zile.

Traian Basescu: ,,In mod real puterea este la PSD, care face in momentul de fata un joc perfid. Chiar sustine PNL-ul in anumite situatii. Dar este un joc de recastigare a electoratului, de a castiga un scor asemanator cu al PNL-ului la urmatoarele alegeri.Ciolacu joaca foarte bine acest rol de om intelept. Cred ca alegerile se vor face anul acesta."

Fostul primar al Capitalei a laudat si eforturile Guvernului liberal in lupta cu pandemia.

Traian Basescu: ,,In ceea ce priveste starea de urgenta, daca as fi fost la putere as fi prleungit-o pana la mijlocul lunii iunie, dar in general guvernul a procedat corect in gestionarea crizei. La Bruxelles se poarta masca in comisii. De la Nadlac pana la Bruxelles nu am gasit un scaun sa beau o cafea. Totul inchis. Masurile sunt foarte severe in toata Europa."

Comments