TRASEUL pe care l-a urmat Sorin Oprescu: UNDE s-ar putea ascunde fostul primar al Capitalei - HARTA

TRASEUL pe care l-a urmat Sorin Oprescu UNDE

TRASEUL pe care l-a urmat Sorin Oprescu: UNDE s-ar putea ascunde fostul primar al Capitalei - HARTA

Potrivit surselor Realitatea PLUS, Sorin Oprescu s-ar putea afla deja intr-o destinatie exotica, aflata la mii de kilometri distanta de tara unde are de ispasit o pedeapsa de 10 ani si 11 luni de inchisoare. Posibilul traseu al fostului primar al Capitalei dupa ce a parasit Romania prin vama Giurgiu, in urma cu doua saptamani, indica faptul ca acesta ar fi plecat intr-o tara din America de Sud sau Africa, cu o escala in Grecia, spun sursele citate.

Astfel, este foarte posibil ca fostul primar general sa fi ales o tara din America de Sud, precum Brazilia sau Costa Rica. Totodata, spun sursele citate, nu este exclusa nici ipoteza potrivit careia Sorin Oprescu sa fi optat pentru o regiune de pe continentul african.

Pentru moment, toate acestea sunt doar ipoteze de lucru. Ceea ce se stie cu certitudine este ca Politia Romana a publicat pe site-ul oficial, in aceasta dupa-amiaza - dupa ce l-a cautat fara succes pe fostul primar al Capitalei la mai multe adrese - anuntul prin care Sorin Oprescu este dat in urmarire generala. Acesta este insotit si de o fotografie a fostului edil.

Important de precizat: Sorin Oprescu nu avea interdictie sa paraseasca tara. A

cuzat de luare de mita, fostul primar general a fost condamnat, astazi, dupa un proces care a durat ani de zile, la 10 ani si 8 luni de inchisoare. Dublu fata de decizia din prima instanta. In plus, judecatorii au decis si confiscarea a peste 100 de mii de lei si 9 mii 400 de euro, precum si a mai multor case si terenuri.

Comments