Trei persoane, printre care si un copil, ranite intr-un accident produs pe centura Alexandriei

Trei persoane, printre care si un copil,

Trei persoane, printre care si un copil, ranite intr-un accident produs pe centura Alexandriei

,,Intr-o masina au fost doua persoane, mama si fiica, de aproximativ 35 de ani, respectiv 7 ani, constiente si cooperante, cu mai multe traumatisme, preluate de echipajele medicale SAJ si transportate la UPU din cadrul Spitalului Judetean din Alexandria. Din a doua masina a rezultat o victima, un barbat, constient si cooperant, neincarcerat, cu mai multe traumatisme, acesta fiind preluat de echipajul SMURD si transportat la spital", a declarat Gelu Dragomir, purtator de cuvant al ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, la fata locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detasamentului Alexandria cu o autospeciala de descarcerare, o masina de stingere si o ambulanta SMURD, iar Serviciul de Ambulanta cu doua echipaje medicale.

,,Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor, precum si pentru curatarea carosabilului de resturile provenite de la caroseriile masinilor, astfel incat traficul sa se desfasoare in conditii de siguranta. Cazul a ramas in atentia autoritatilor competente pentru cercetari", a mai spus reprezentantul ISU Teleorman.

Comments