TU ESTI ASIGURAT? – F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE iti ofera consultanta de specialitate pentru TOATE tipurile de asigurari, zilnic, in Vivo Mall Baia Mare,

TU ESTI ASIGURAT?

TU ESTI ASIGURAT? – F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE iti ofera consultanta de specialitate pentru T...

Asigurarile, de la RCA obligatoriu pentru autoturismul pe care il conduceti si pana la asigurarea de sanatate sau a locuintei, au fost si sunt in continuare parte din baza linistii personale in anul 2019. Ai avut un accident? Masina ti-a fost distrusa? Te-ai imbolnavit si esti in imposibilitatea de munci pentru a te intretine sau a-ti intretine familia? Exemplele ar putea continua la nesfarsit, un lucru fiind clar: nimeni nu isi doreste nimic din toate acestea. Si totusi, acestea se pot intampla – aici intervine necesitatea unei ASIGURARI gandite special pentru nevoile fiecaruia dintre noi.

&

Consultanta profesionala, axata pe nevoile personale

Dar cum stim ce fel de asigurare ar acoperi necesitatile noastre personale? Pentru ca, nu-i asa, nici o persoana nu este identica cu alta si, astfel, nici nevoile nu sunt neaparat aceleasi. Sigur, exista consultanti in acest domeniu care te-ar putea indruma, insa majoritatea acestora lucreaza pentru o singura firma de asigurari. Pentru ca tu sa poti primi cea mai avantajoasa oferta de pe piata, ai nevoie de cineva care are experienta necesara pentru a-si oferi consultanta potrivita, dar care nu este ,,legat" de o firma anume, cineva care se gandeste strict la avantajele de care poti TU sa beneficiezi.

FIC – BROKER AGENT DE ASIGURARI are experienta in domeniul asigurarilor, fie ca e vorba de asigurari medicale de calatorie, locuinta, RCA, etc., nefiind singurul atu pe care F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE il are: consultanta este oferita GRATUIT!

&

Program ZILNIC intre orele 1000 si 2200 , in Vivo Mall Baia Mare, la parter linga casele de marcat ale hipermarket-ului CORA

Sigur ti s-a intamplat sa uiti de asigurarea obligatorie RCA si data la care expira si ti-ai amintit, cel mai probabil, inainte de a face un drum mai lung si la o ora la care majoritatea brokerilor de asigurari din Baia Mare au inchis. Ei bine, nu mai e cazul: F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE te asteapta in Vivo Mall Baia Mare, la parter, langa hipermarket-ul CORA , in fiecare zi intre orele 10:00 si 22:00, chiar si sambata si duminica! Desigur, cel mai probabil, odata ce vei apela la serviciile F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE, sa uiti de asigurarea obligatorie RCA nu va mai fi o problema pentru ca vei primi AUTOMAT un mesaj cu cateva zile inainte de data de expirare a asigurarii.

&

CASCO la pret de RCA

Evident, vestile bune nu se opresc aici. In cazul in care ai o masina mai noua de 15 ani si alegi F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE pentru a-ti incheia polita RCA, ai parte de un alt beneficiu: indiferent, de perioada pe care se incheie polita (o luna, sase, doisprezece luni) ai asigurare CASCO la pret de asigurare RCA!

Daca nu esti sigur ca F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE e cea mai buna alegere pentru tine, gaseste-i oricand intre orele 10:00 si 22:00 in Vivo Mall Baia Mare, la parter langa casele de marcat ale hipermarket-ului CORA si convinge-te singur!

The post TU ESTI ASIGURAT? – F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE iti ofera consultanta de specialitate pentru TOATE tipurile de asigurari, zilnic, in Vivo Mall Baia Mare, de Luni pana Duminica intre orele 10:00 – 22:00 appeared first on actualmm.ro.

Comments