Ucraina si-a inchis granitele cu Romania si Ungaria din cauza avariilor la reteaua energetica

Ucraina si-a inchis granitele cu Romania si

Ucraina si-a inchis granitele cu Romania si Ungaria din cauza avariilor la reteaua energetica

,,Din cauza lipsei de electricitate, inregistrarea persoanelor si vehiculelor nu se desfasoara la punctul de control Solotvino (Slatina), la frontiera cu Romania, nici la posturile de control din Kosino (Koson) si Dzvinkove, la frontiera cu Ungaria", a transmis SEF.

Atacul cu rachete la care a fost supusa, miercuri, Ucraina, care a afectat 16 regiuni din aceasta tara si pe care Rusia l-a concentrat indeosebi asupra infrastructurii energetice, a provocat o pana de curent de proportii, care a afectat aproape intreaga tara.

Sirul de rachete de pe teritoriul Ucrainei a ucis 10 persoane, fortand inchiderea centralelor nucleare si intrerupand alimentarea cu apa si electricitate in multe locuri.

Rusia bombardeaza si mai agresiv, joi, infrastructura Ucrainei dupa ce Parlamentul European a declarat-o drept ,,stat sponsor al terorismului". Rusii sfideaza legile razboiului si ataca tinte civile.

Razboi in Ucraina - Ziua 274: Lupte grele in estul Ucrainei. Apelul lui Zelenski la Consiliul de Securitate al ONU: "Nu ar trebui sa existe loc pentru teroare in lume" - LIVE TEXT

Comments