ULTIMA MODA Vezi care e ultima fita a

ULTIMA MODA - Vezi care e ultima fita a vedetelor la incaltaminte

ULTIMA MODĂ  Noua fiță în materie de încălțăminte la vedete. Cu ce se încalță divele din showbiz în sezonul estival, la orice ținută. Sigur și tu ai așa ceva în dulap, dar îi porți foarte rar… și probabil numai la plaja. Șlapii sunt noul must-have în materie de încălțăminte de vara, și nu numai la mare sau la piscina.

ULTIMA MODĂ  Dacă Gigi Hadid sau Heidi Klum, două supermodele și trendsetter-ite, îi poartă, înseamnă că și tu ar trebui să începi să o faci! Sunt super comozi și picioarele îți vor mulțumi pentru acest răsfăț pe o zi caniculara de vară. Cel mai hot model al momentului, Gigi Hadid, a fost surprins de paparazzi pe străzile din New York într-un outfit mai degrabă de toamnă decat de vară, însă toată atenția a fost atrasă de încălțările ei. Vedeta a purtat…şlapi ( vezi foto principal ).

ULTIMA MODĂ 2

Și mama lui Gigi Hadid, vedeta de reality show Yolanda Foster, a arătat super cool cu o salopetă tip army asortată cu flip flops.

ULTIMA MODĂ 3

“Fetele” Hadid nu sunt singurele care au adoptat acest trend. Și Khloe Kardashian a fost fotografiată într-un outfit negru – ca și Gigi cu o piesă vestimentară personalizată – în cazul ei blugii, combinat cu șlapi.

Mai multe, aici.

Comments