ULTIMA ORA Tagarlas, demis de la

ULTIMA ORA – Tagarlas, demis de la presedintia PNL Baia Mare! I s-a retras si sprijinul politic

Luni, 27 iunie 2016, liberalii baimareni s-au intrunit la un restaurant din Baia Mare. Biroul Politic Local al PNL Baia Mare a decis cu unanimitate de voturi sa il demita pe Cristian Niculescu Tagarlas din functia de presedinte al PNL Baia Mare cu 119 de voturi din 121 de liberali prezenti. Pentru retragerea sprijinului politic, impotriva lui Tagarlas au fost 114 voturi.

In paralel, la Calinesti, a avut loc si sedinta liberalilor la nivel de judet. Momentan nu exista prea multe informatii, decat ca o parte dintre liberali vor sa il impuna la conducerea PNL Baia Mare pe mai tanarul Ionel Bogdan.
PNL Baia Mare se pregateste de sedinta joi, 30 iunie 2016, cand vor avea loc alegeri pentru presedintia organizatiei. O mare parte a liberalilor nu mai vor sa se faca aranjamente: ,,Vor sa ni-l impuna pe Ionel Bogdan, dar nu ne reprezinta. Incearca un nou episod “Lupii tineri", dar stim deja ce strategie are si nu-l vom mai lasa sa faca la fel", arata surse din PNL Baia Mare.
Ramas fara sprijin politic, Cristian Niculescu Tagarlas va pierde si mandatul de consilier local. In acest moment, liberalii asteapta avizul celor de la judet pentru deciziile luate astazi prin vot.
Stire in curs de actualizare.
credit foto: www.facebook.com

The post ULTIMA ORA – Tagarlas, demis de la presedintia PNL Baia Mare! I s-a retras si sprijinul politic appeared first on actualmm.ro.

Comments