Un tanar a fost batut pe strada cu pumnii si picioarele. Scena a fost filmata

Un tanar a fost batut pe strada cu pumnii si picioarele. Scena a fost filmata

Un tanar a fost batut pe strada cu pumnii si picioarele. Scena a fost filmata

Poliţiştii fac cercetări după ce pe internet a apărut un filmuleţ în care un tânăr de 18 ani este bătut crunt cu pumnii şi cu picioarele de alţi doi tineri, pe o stradă din Cluj-Napoca. Luni, victima a depus plângere penală, iar până în prezent unul dintre agresori a fost identificat, scrie News.ro.

Pe înregistrarea publicată pe internet se poate vedea cum cei doi agresori îl lovesc pe tânărul de 18 ani în special abdomen şi în cap şi cum acesta începe să sângereze. În tot acest timp, victima stă întinsă pe jos, încercând să îşi protejeze capul cu mâinile.

Incidentul a avut loc duminică, pe strada Fabricii de Zahări din Cluj-Napoca, şi a fost filmat de un alt tânăr.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu în acest caz, după ce au văzut filmuleţul pe internet. Luni, tânărul bătut a mers la Poliţie şi a depus plângere penală împotriva agresorilor.

”Victima, în vârstă de 18 ani, a depus plângere în după-amiaza zilei de luni. După incident, aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde primeşte îngrijiri medicale. Cercetările se fac pentru infracţiuni contra integrităţii corporale, dar în funcţie de raportul medico-legal se va stabili încadrarea juridică”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj.

Ea a precizat că unul dintre agresori a fost deja identificat, cei doi ambii fiind din Cluj-Napoca. 

În funcţie de numărul de zile de spitalizare şi a gravităţii loviturilor, agresorii ar putea fi cercetaţi chiar şi pentru tentativă de omor.

În prezent, tânărul de 18 ani este sub supravegherea medicilor, care vor stabili dacă loviturile i-au pus în pericol viaţa.

Articole recomandate

Comments