Un urs a fost vazut intr-o comuna de langa Ploiesti: ,,Nu incercati sa va fotografiati cu el sau sa...


Autoritatile din comuna prahoveana Paulesti, situata la cativa kilometri de municipiul Ploiesti, intr-o zona de ses, anunta ca un urs a fost vazut, miercuri, in localitate. Primaria recomanda oamenilor sa nu se apropie de animal si sa sune imediat la 112, relateaza News.ro.


,,A fost identificata prezenta unui urs in satul Paulesti, pe strada Colinei, respectiv Magurei! Daca il vedeti, va rugam sa pastrati distanta fata de animal si nu incercati sa va fotografiati cu acesta sau sa il hraniti! Sunati de indata la numarul de urgenta 112!", este mesajul postat miercuri de Primaria comunei Paulesti pe pagina de Facebook a institutiei.


Comuna Paulesti este situata la cativa kilometri de Ploiesti, intr-o zona de ses, cu iesire la Drumul National 1 si este partial inconjurata de o padure.


Nu este prima data cand in localitate isi fac aparitia ursii. De altfel, exemplare de urs au fost vazute anul trecut si anul acesta si in municipiul Ploiesti, amplasat la 60 de kilometri de Capitala.


Anul trecut, un urs a fost capturat in incinta unei rafinarii, dupa zile intregi de cautari, si relocat intr-o zona impadurita.


FOTO: 123RF.com


Comments