Ungaria a prelungit cu o luna restrictiile de calatorie

Ungaria a prelungit cu o luna restrictiile

Ungaria a prelungit cu o luna restrictiile de calatorie

Accesul strainilor in Ungaria este interzis, cu exceptia tranzitului, calatoriilor de afaceri sau umanitare, convoaielor militare, participarii la evenimente importante sportive, culturale si religioase, exceptati fiind si cetatenii straini care lucreaza in Ungaria, diplomatii sau alte persoane aflate in calatorii oficiale, informeaza Agerpres.

Cetatenii ungari reveniti din strainatate intra obligatoriu in carantina sau trebuie sa prezinte doua rezultate negative la testul Covid-19.

Autoritatile au anuntat prelungirea, tot cu o luna, si a altor masuri introduse la inceputul lunii septembrie. De atunci, masca de protectie este obligatorie in transportul public si in spatiile inchise, amenda pentru nerespectarea masurii fiind de 138 de euro. Vizitele in spitale si caminele de batrani sunt interzise, iar cluburile si barurile se inchid cel tarziu la 23:00.

In ultimele 24 de ore, in Ungaria s-au inregistrat 848 de noi cazuri de infectare. Bilantul epidemiei din tara depaseste 27.310 cazuri de Covid-19 si 781 de decese.

Comments