USR, despre proiectului privind certificatul verde la Camera Deputatilor: Vom insista sa intre in dezbatere imediat

USR, despre proiectului privind certificatul

USR, despre proiectului privind certificatul verde la Camera Deputatilor: Vom insista sa intre in de...

Intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Parlamentului, Mosteanu a aratat ca doi sau trei parlamentari de la USR au lipsit la votul din Senat din cauza unor probleme personale.

"Toti senatorii USR prezenti la vot au votat pentru introducerea certificatului verde. Colegii mei senatori au avut ceva probleme personale. Sunt doi sau trei care au lipsit. O sa clarificam acest lucru, o sa avem aceasta discutie. Insa cu siguranta, la Camera Deputatilor - proiectul vine la Camera Deputatilor - vom insista sa intre in dezbatere imediat. Saptamana viitoare va intra in dezbatere in comisii si speram sa dam si vot si va trece. Va spun ca acest proiect va trece la Camera Deputatilor", a precizat Mosteanu, care este lider al deputatilor USR.

Plenul Senatului a respins, miercuri, proiectul potrivit caruia personalul unor unitati publice si private este obligat sa prezinte la locul de munca certificatul digital privind COVID-19.

Proiectul a fost respins cu 67 de voturi "pentru", 60 "contra" si doua abtineri.

Premierul interimar Florin Citu, presedinte al PNL, a declarat ca va avea grija ca deputatii liberali sa fie prezenti la dezbateri si sa voteze proiectul referitor la certificatul verde.

"Este un proiect important, care trebuie aprobat, care ajuta Romania sa depaseasca acest moment si voi avea grija ca la Camera Deputatilor parlamentarii PNL sa fie prezenti, sa voteze tot", a aratat premierul intr-o declaratie acordata presei, dupa ce a vizitat centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan.

Comments