VALIDARE – Liberalii sigheteni au intrat in “legalitate”

VALIDARE – Liberalii sigheteni au intrat in “legalitate”

VALIDARE. Conducerea organizației PNL Maramureș a fost prezentă vineri, în Sighetu Marmației. Unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi a ședinței BPJ PNL a fost validarea noului Birou Politic Local al organizației liberale Sighet.
Daniela Onița Ivașcu, președintele interimar al PNL Sighetu Marmației a arătat că a fost o întâlnire constructivă a Biroului Politic Județean cu organizația municipală, iar echipa propusă pentru a face parte din Biroul Politic Local PNL Sighetu Marmației a primit votul de încredere al organizației județene, fiind votată în unanimitate.

”Sunt mulțumită că am reușit să propun o echipă în care se regăsesc membri valoroși ai PNL, o echipă care îmbină experiența cu profesionalismul și notorietatea, toate acestea regăsindu-se pe lista pe care am prezentat-o spre validare Biroului Politic Județean. Am încredere că, alături de echipa liberală din Sighet, vom face ca filiala noastră să devină una dintre cele mai importante și performante organizații liberale la nivelul județului Maramureș. Mulțumesc membrilor organizației PNL Sighetu Marmației că au înțeles că trebuie să primeze munca în echipă, o echipă mare, valoaroasă și sudată în jurul unui scop comun: un rezultat cât mai bun la alegerile parlamentare.

Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc organizației PNL Maramureș, respectiv președintelui filialei județene, Mircea Dolha, pentru încrederea acordată. Funcția obținută și validarea Biroului Politic Local al PNL Sighetu Marmației este un act de recunoaștere a valorii care ne onorează, dar în același timp ne obligă să fim tot mai buni și mai performanți”, a declarat președintele interimar al PNL Sighetu Marmației, Daniela Onița Ivașcu.

Comments