Vergil Chitac, primul politician cu COVID-19, a scapat de dosarul penal: "Este dovada incontestabila a nevinovatiei mele"

Vergil Chitac, primul politician cu

Vergil Chitac, primul politician cu COVID-19, a scapat de dosarul penal: "Este dovada incontestabila...

"Dragii mei, legat de nefericita intamplare din martie, am primit clasarea dosarului in rem. Pentru cei care inca se indoiau, aceasta este dovada incontestabila a nevinovatiei mele, integritatea nefiindu-mi niciodata pusa la indoiala. In cariera mea anterioara, am administrat patrimonii de peste 100 de milioane de euro si am dat bun de plata la peste 60 de milioane de euro, bani publici si europeni, fara sa existe nici cea mai mica suspiciune legata de activitatea mea.

Vreau sa multumesc acelora care m-au sustinut in acele momente dureroase. De asemenea, ii chem alaturi de mine si pe cei care atunci m-au privit cu rezerve. Impreuna facem Constanta puternica.

Aveti incredere!", a anuntat Vergil Chitac pe Facebook.

Senatorul PNL de Constanta Virgil Chitac a fost depistat pozitiv cu coronavirus pe 13 martie. Acesta si-a infectat, fiul, sotia si asistentul personal. Liberalul a participat la sedinta BPN a partidului, unde au fost prezenti foarte multi parlamentari.

Comments