Vesti proaste pentru CSM Bucuresti! Cristina Neagu va absenta patru etape din turneul Liga Florilor MOL

Vesti proaste pentru CSM Bucuresti Cristina

Vesti proaste pentru CSM Bucuresti! Cristina Neagu va absenta patru etape din turneul Liga Florilor...

Turneul Liga Florilor Mol se va desfasura la Sfantu Gheorghe incepand de maine sub forma de turneu. La aceasta competitie vor lua parte si cele doua reprezentante ale Romaniei in Liga Campionilor, CSM Bucuresti si SCM Ramnicu Valcea. Cele doua echipe insa au mari probleme de efectiv inainte de acest turneu.

La formatia bucuresteana va lipsi capitanul echipei, Cristina Neagu, care este in continuare indisponibila dupa accidentarea la genunchiul stang. Fostul Balon de Aur se afla in procesul de recuperare, iar antrenorul Adrian Vasile a decis sa nu conteze pe ea la acest turneu.

"Cristina urmeaza un program de recuperare, nu avem temeri in privinta intoarcerii ei pe teren in scurt timp. Dar, ca sa o protejam, am decis sa nu vina la turneul de la Sfantul Gheorghe, sa nu sarim niste etape, mai ales ca ea a stat si doua saptamani acasa avand coronavirus. Ar fi o decizie gresita sa fortam revenirea ei acum. Ea va urma protocolul de recuperare si va relua progresiv antrenamentele" a declarat Adi Vasile, antrenor CSM Bucuresti.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Comments