VEZI PROGRAMUL Festivalul de Vin si

VEZI PROGRAMUL – Festivalul de Vin si Gastronomie Baia Mare la a doua editie

VEZI PROGRAMUL Complexul “La Fontana” este onorat sa invite publicul băimărean și nu numai, la cea de-a doua ediție a Festivalului de Vin și Gastronomie. Manifestarea are loc în perioada 10 – 11 septembrie, între orele 12.00 – 22.00.

Vor fi prezenți 15 producători de vin din România, membrii Organizației Somelierilor din România, organizație care este parteneră oficială a festivalului, bucătari de renume din zonă, producători tradiționali de brânzeturi, mezeluri și miere. Fiecare dintre producătorii prezenți va avea alocate câte 30 de minute să prezinte vinurile pe care le produce, istoricul și prezentul cramei, informații utile celor interesați. Manifestarea va începe în ambele zile la ora 12 și se va sfârși la ora 22.

Accesul în cadrul festivalului se va face pe baza unei brățări speciale care se va putea achiziționa anticipat sau în ziua respectivă de la recepția pensiunii contra sumei de 70 RON. Brățara va permite degustarea oricărui sortiment de vin (peste 70 de etichete) și să serviți din preparatele atent gătite de bucătarii festivalului. Pentru lămuriri suplimentare puteți apela la numerele de telefon 0745363221 (Adriana) și 0756211098 (Sergiu).

Cine vine la festival?

SOMMELIERI:

Adriana Moldovan

Sergiu Chifor Marian

Timofti Septi Florin

Răzvan Octavian Demian

Manolache Mihail Alexandru

Țucudean Ionuț Făcălet

BUCĂTARI: Horia Simon, Adi Pop, Dan Muntean

MASTERCLASS-URI:

Laszlo Veiszenbacher – ROZE – UN TREND CARE REVINE

Răzvan Octavian Demian – VINURILE ROȘII ROMÂNEȘTI

Marian Timofti – DEPRINDEREA TEHNICII DE ASOCIERE A PREPARATELOR CU VINURI

Comments