VICTORIE – Jucatorii de la Minaur au invins in primul meci al verii

VICTORIE – Jucatorii de la Minaur au invins in primul meci al verii

VICTORIE. CS Minaur a câștigat primul meci al verii, scor 33-32 în compania prim-divizionarei CSM Satu Mare. La pauză, CS Minaur avea trei goluri în avantaj, scor 16-13.

CSM Satu Mare a început bine jocul și a condus cu 3-2 după primele cinci minute ale jocului. Diferența s-a păstrat până în minutul 11, când de la 6-5 în favoarea gazdelor, CS Minaur preia avantajul, scor 7-6 (min. 12). Până în minutul 20, CSM Satu Mare a marcat un singur gol, iar CS Minaur cinci, scorul devenind 12-7. Diferența s-a păstrat și cinci minute mai târziu, scorul fiind 15-10 pentru CS Minaur. Până la pauză, gazdele au redus din diferență, scorul la pauză fiind 16-13 pentru CS Minaur.

CSM Satu Mare a început mai bine repriza secundă, iar după 15 minute a preluat conducerea, având două goluri în avantaj, scor 25-23. Cinci minute mai târziu, CS Minaur egalează la 27, iar mai apoi preia din nou conducerea, scor 28-27 (min. 55), aceasta fiind și diferența cu care s-a încheiat partida, scor 33-32.

“Am realizat în mare măsură ceea ce ne-am propus la meciul acesta, băieții au depus un efort destul de mare în această perioadă, dar în ciuda acestui fapt au reușit să țină un ritm de joc destul de bun pe toată durata meciului. Bineînteles, mai avem destule lucruri de pus la punct până la startul campionatului, dar avem destul timp să le rezolvăm pas cu pas și cu rabdare, astfel ca la începutul campionatului să ajungem în cea mai bună formă.” a declarat Raul Fotonea, antrenorul echipei CS Minaur.

Pentru CS Minaur urmează un turneu de pregătire la Baia Mare în perioada 19-21 august, unde vor participa alături de echipa noastră și formațiile CSM Oradea, CSM Satu Mare și Știința Municipal Bacău.

“A fost un meci echilibrat, cu o echipă ce va juca în Liga Națională. Este bine că am câștigat, ne dă un moral bun pentru turneul de săptămâna viitoare de la Baia Mare.” a spus Cristi Bodnărescu.

Pe 24 august echipa va pleca la Suceava, unde va juca două meciuri amicale împotriva echipei locale CSU. Ultimul meci amical din această perioadă de pregătire va avea loc pe 3 septembrie, încă nefiind stabilit adversarul.

Startul ediției 2016/2017 a Diviziei A va fi pe 17 septembrie, programul competițional urmând a fi stabilit în următoarea perioadă de către Federația Română de Handbal.

Sursa info

Comments