VIDEO Alegeri cu scandal la PNL Timis, au fost chemate fortele de ordine

VIDEO Alegeri cu scandal la PNL Timis, au

VIDEO Alegeri cu scandal la PNL Timis, au fost chemate fortele de ordine

Algerile la PNL Timisoara au inceput sambata dimineata, de la ora 10, insa certurile si scandalul nu au lipsit nici de aceasta data. Sunt doua tabere la PNL: cea a lui Raul Ambrus si Claudiu Chira si cea a lui Cosmin Tabara, cel din urma sustinut de conducerea interimara a PNL Timis.

Zeci de liberali sustinatori ai lui Amrbus au fortat intrarea in sala de alegeri, potrivit tion.ro, pentru ca NU apareau pe convocatorul de alegeri, dar au venit sa isi sustina candidatii.

Pentru a putea avea acces in sala de conferinte liberalii au trebuit sa fie inregistrati si sa-si primeasca bratarile de acces intr-una din parcarile centrului comercial. Doar cei care au primit bratari galbene pot intra sa voteze, potrivit Press Alert.

17 candidati s-au inscris pentru functia de presedinte, dar 15 s-au retras in favoarea favoritilor Cosmin Tabara (aripa Citu) si Claudiu Chira (aripa Orban). Cel di urma l-a acuzat pe presedintele CJ Timis, Alin Nica (presedinte interimar al PNL Timis) de tentativa de fraudare a alegerilor, dupa ce a taiat de pe convocator 320 de membrii PNL care nu ar fi votat cu el, pe motiv ca n-ar fi avut domiciliul in Timisoara.

sursa video: tion.ro

Vineri, cu doar cateva ore inainte de noua runda de alegeri a conducerii filialei Timisoara, un comunicat de presa al conducerii interimare, aflata de partea lui Florin Citu, a anuntat ca Raul Ambrus - sustinut de Ludovic Orban - nu va mai putea participa la confruntare.

Argumentul a fost ca in Comisia de Onoare si Arbitraj a PNL Timis s-a stabilit ca Ambrus ar fi fost "suspendat corect si statutar".

Comments