VIDEO / Bataie in culise la "Fructul Oprit"! Liviu Varciu, palmuit de Adriana Trandafir

VIDEO / Bataie in culise la "Fructul Oprit"

VIDEO / Bataie in culise la "Fructul Oprit"! Liviu Varciu, palmuit de Adriana Trandafir

+2 click pentru
galerie

Liviu Vârciu, pălmuit de Adriana Trandafir © captură video

Aşteptarea fanilor a luat sfârşit! Noile episoade din serialul Fructul oprit se difuzează deja, iar actorii s-au întors la filmări şi s-au apucat de treabă. Reporterii "Xtra Night Show" i-au surprins pe Adriana Trandafir, Marian Râlea şi Liviu Vârciu, care a fost pălmuit de actriţă, în timpul interviului. 

La fel ca ceilalţi actori ai serialului "Fructul Oprit", oltenii Adriana Trandafir şi Marian Râlea au fost surprinşi pe platourile filmare de la primele ore ale dimineţii. Totul bine, până când în peisaj a apărut Liviu Vârciu!

"Uite curcubeul! O plăcere să lucrăm cu dânsul, un actor... Liviu a spus, vă dau din casă, puteţi să profitaţi de el Staţi un pic că a zis un actor foarte...Un actor foarte bun, râdem în continuu, e o bucurie să fim împreună. E mai bine să râdem de el decât să-i plângem de milă... A zis bine acuma, nu... Vreau să vă dau din casă. A spus că din 2019 vrea să ajungă devreme la filmări şi să fie foarte amabil, foarte drăguţ... A ajuns devreme...la 11 e devreme. Păi dacă se pun filmările la 6 seara. Pentru unii la 11 e devreme", au spus Adriana Trandafir şi Marian Râlea.

Liviu Vârciu a reacţionat imediat şi a precizat că nu prea poate să-şi zică replicile din cauza "doamnei Adriana". "De asta e o bucurie să lucrez şi am de învăţast foarte multe de la aceşti mari actori. Înveţi dacă mai ai timp să-ţi zici replicile pentru că nu prea te mai lasă, mai ales doamna Adriana.", a precizat Liviu Vârciu.

Imediat, Adriana Trandafir a reacţionat şi l-a pălmuit uşor, în spirit de glumă pe Liviu Vârciu. "Termină, pleacă de aici, obraznicule. Să nu-l credeţi...", a mai spus actriţa, zâmbind. 

A.O.

+2

URMATOAREA  


Comments