VIDEO | Cum va arata noul  stadionul din Sibiu. Investitie de 136 de milioane de lei

VIDEO | Cum va arata noul stadionul din

VIDEO | Cum va arata noul stadionul din Sibiu. Investitie de 136 de milioane de lei


Echipa de fotbal Hermannstadt va beneficia de o arena ultramoderna, pentru construirea careia autoritatile din Sibiu au dispus o investitie de 136,55 milioane de lei finantata din bugetul local.


Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a semnat, luni, contractul de executie a lucrarilor de modernizare a Stadionului Municipal. Arena va fi construita o firma sibiana - CON-A.


In urmatorul an si jumatate, firma castigatoare a licitatiei va trebui, printre altele, sa construiasca tribuna oficiala cu subsol, parter si trei etaje, doua peluze, din care una este prevazuta cu locuri de parcare, un acoperis pentru spectatori, sa modernizeze sala de atletism existenta, sa refaca instalatiile si sa monteze o instalatie de nocturna.


Caracteristicile noului stadion din Sibiu
capacitate totala de 12.363 de locuri, din care 302 locuri VIPsala de atletism, care va fi amplasata sub tribuna a 2-asala de box va fi la parter, sub peluza Sud, unde vor fi si spatiile de alimentare publicasuprafata de joc va avea 105 metri lungime si 68 latimegazonul va fi natural, cu incalzire, degivrare, drenaj si sistem de irigatie.valoarea totala a investitiei este de 132.843.616,38 lei (fara TVA)

Comments