VIDEO EXCLUSIV | Marturisire socanta despre FRF: "Gica Hagi nu a fost dorit de federatie la tragerea la sorti pentru EURO 2020!"

VIDEO EXCLUSIV | Marturisire socanta despre

VIDEO EXCLUSIV | Marturisire socanta despre FRF: "Gica Hagi nu a fost dorit de federatie la tragerea...

Fostul mare arbitru roman, Cristian Balaj (49 de ani), a amintit un episod absolut revoltator a actualei conduceri a Federatiei Romane de Fotbal. Balaj a marturisit ca FRF nu a vrut in mod intentionat sa ii invite pe fostele glorii, Gica Hagi si Gica Popescu, la tragerea la sorti pentru EURO 2020, turneu la care tara noastra va fi una dintre gazde.

"Actuala federatie nu a invitat nici marile glorii ale fotbalului romanesc la acea tragere la sorti. Gheorghe Hagi nu a fost invitat in mod intentionat, el nu a fost dorit de Federatia Romana de Fotbal, iar acelasi lucru s-a intamplat si cu Gica Popescu. S-a sunat de la cabinetul lui Gica Popescu pentru a i se cere invitatia la acel eveniment, iar cei de la federatie au zis ca "ce treaba are Gica Popescu cu tragerea la sorti?".

Chiar si eu am fost pe acele liste de invitati pentru tragerea la sorti, dar nici pe mine nu au vrut sa ma cheme in mod intentionat, asta e clar. Cand nu iti respecti valorile, nu respecti fotbalul!" a declarat Cristi Balaj in exclusivitate pentru Realitatea Sportiva.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Comments