VIDEO | Experimentul unui bucurestean: a mers cu bicicleta pe pista inaugurata noaptea de primarul Baluta si a dat peste vanzatori ambulanti si masini parcate

VIDEO | Experimentul unui bucurestean a mers

VIDEO | Experimentul unui bucurestean: a mers cu bicicleta pe pista inaugurata noaptea de primarul B...


Cand edilul sectorului 4 a inaugurat pista, a avut grija sa o faca in timpul noptii, cand nimeni nu-l incurca pe marcajul trasat pe trotuarele de pe soseaua Giurgiului


Bucuresteanul Cosmin Varlamov a facut un test pe soseaua Giurgiului din Capitala, unde primarul Daniel Baluta a inaugurat o pista pentru biciclisti.


O pista improvizata pe trotuar, pe care a inaugurat-o, acum 6 zile, cu o plimbare nocturna. "Testam pista, sa vedem pana unde merge", spune edilul sectorului 4 al Capitalei, mare favorit sa castige un nou mandat la alegerile din toamna.


Recunosc, e ceva vreme de cand nu am mai mers pe bicicleta, dar seara trecuta mi-am luat inima in dinti si am iesit sa testez personal pista de biciclete de pe soseaua Giurgiului. Va invit cu mare drag sa o folositi, veti descoperi un bulevard nou, plin de viata si verdeata!

Mesajul lui Daniel Baluta la inaugurarea pistei de biciclete de pe soseaua Giurgiului:

In filmul de un minut postat de Baluta, nimeni nu-i incurca scurta calatorie.


Tura lui Daniel Baluta decurge lin, fara niciun obstacol

Nu e si cazul localnicului, care a repetat-o in timpul zilei.


Varlamov s-a urcat pe bicicleta in apropierea intersectiei strazilor Luica si Giurgiului si a avut suficiente obstacole.


Printre ele, vanzatori ambulanti, oameni care se odihneau la umbra, femei cu copii si carucioare, dar si un barbat care parcase masina chiar perpendicular pe pista. Biciclistul l-a asteptat pe sofer sa traga masina putin mai in spate.


Pe timp de zi, pista e plina de trecatori si chiar de vanzatori ambulanti

"Uite asa se sifoneaza bani publici pe lucrari facute la misto", este mesajul lui Cosmin Varlamov.


Iata cele doua experiente filmate:Comments