VIDEO | Jerusalema Challenge, cu pompierii de la ISU Timis

VIDEO | Jerusalema Challenge, cu pompierii

VIDEO | Jerusalema Challenge, cu pompierii de la ISU Timis


Pompierii de la Detasamentul 2 Timisoara au fost cuprinsi de spiritul Jerusalema si au transformat curtea institutiei in ring de dans.


Cei de la ISU Timis s-au alaturat astfel miscarii Jerusalema Dance Challenge care a devenit virala pe internet si a cuprins intreg globul.


"Cine zice ca pompierii nu fac fata provocarilor? #Jerusalema& #Challenge a fost transformat intr-un antrenament plin de energie de catre pompierii din cadrul Detasamentului 2 de Pompieri Timisoara! Speram ca acest video sa va aduca si dumneavoastra un zambet pe buze si energia necesara pentru o zi de munca", au transmis cei de la ISU Timis pe pagina de facebook a institutiei.


Jerusalema este o melodie lansata la sfarsitul lui 2019 in Africa de Sud, de Master KG impreuna cu Nomcebo. Piesa a devenit rapid hit in Africa de Sud, iar apoi s-a raspandit pe intreg globul.


Astfel, #JerusalemaDanceChallenge a adunat mii de videoclipuri in care grupuri mai mari sau mai mici danseaza pe melodie. Filmuletele sunt postate pe toate retelele de socializare, de la Facebook si Twitter pana la TikTok si provin din tari si locatii de pe tot globul.


Members of @eThekwiniM #MetroPolice added their own flare to the global trend of the #JerusalemaDanceChallenge at Durban's south beach on Monday.This formed part of their #WomansDay2020 celebrations. @TimesLIVE pic.twitter.com/WZFdqeieHJ

— Orrin Singh (@orrin417) August 10, 2020

Comments