VIDEO Petre Roman, dupa ce a fost ales pe lista Gabrielei Firea: Nu m-am vazut, in campanie, nici cu ea, nici cu ceilalti de pe lista de consilieri

VIDEO Petre Roman, dupa ce a fost ales pe

VIDEO Petre Roman, dupa ce a fost ales pe lista Gabrielei Firea: Nu m-am vazut, in campanie, nici cu...

"Cand esti in alegeri trebuie sa promiti oamenilor cum va fi viitorul. Noi nu am avut in aceasta campanie un program de viitor. Eu, daca eram un simplu bucurestean, voiam sa stiu ce-mi propui pentru viitor. Nu poti sa vorbesti numai despre faptul ca ai realizat ceva. O campanie electorala este despre viitor," a afirmat fostul premier, luni seara, la TVR.

Pe de alta parte, Roman a recunoscut ca nici nu a incercat sa-i dea sfaturi Gabrielei Firea, pentru ca nu s-a intalnit cu ea niciodata, in timpul campaniei. "De cand am acceptat propunerea de a fi primul pe lista acordul dintre noi a fost foarte clar, eu sunt acolo ca personalitate independenta, nu ma pot implica in nciun fel in ceea ce priveste PSD."

sursa video: TVR

min 47.30

De altfel, fostul premier a recunoscut ca nu s-a intalnit cu niciunul dintre ceilalti consilieri generali PSD, intre care Anghel Iordanescu, Dumitru Dragmoir, Elisabeta Lipa sau Daniel Pancu, Monica Davidescu, decat in momentul in care s-a depus lista, pe 17 august.

La momentul respectiv, Roman afirma ca "nu se mai pune problema sa stau pe margine, sa observ ce se intampla si sa dau sfaturi, am decis sa intru si sa fac ceva pentru bucuresteni."

Comments