VIDEO / Scandalul continua! Silviu Prigoana, despre rezultatul testului antidrog, facut de Adriana Bahmuteanu

VIDEO / Scandalul continua Silviu Prigoana,

VIDEO / Scandalul continua! Silviu Prigoana, despre rezultatul testului antidrog, facut de Adriana B...

+3 click pentru
galerie

Silviu Prigoană, despre rezultatul testului antidrog, făcut de Adriana Bahmuţeanu © captură video

Zilele trecute, Adriana Bahmuţeanu a mers să facă testul antidrog, pentru a demonstra că nu a consumat substanţe stupefiante, în contextul noului conflict cu fostul soţ, Silviu Prigoană. În această seară, în platoul "Xtra Night Show", scandalul a continuat! Silviu Prigoană a vorbit despre rezultatul testului antidrog, iar acuzaţiile nu s-au oprit!

Silviu Prigoană a intrat în direct prin telefon, la "Xtra Night Show". Fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu a spus tare şi răspicat că, dacă testul a ieşit negativ, atunci vedeta are probleme psihice. 

"Pentru că testul a ieşit negativ, înseamnă că femeia e bolnavă psihic. Copiii sunt de o lună de zile la mine. Nu s-au bătut niciodată. Întrebaţi la şcoală. Copiii mei în momentul de faţă nu deranjează orele, nu se aruncă pe geam, nu fac probleme. (...) E ca la nebuni. Acum, am un raport de la şcoală. După primele două săptămâni de şcoală, copiii sunt complet schimbaţi (...) Dacă nu e drogată, e nebună!", a spus Silviu Prigoană, pentru "Xtra Night Show". 

Adriana Bahmuţeanu a mărturisit că îl va da pe fostul soţ în judecată pentru calomnie, ca urmare a rezultatului testului antidrog. 

Fosta soţia a lui Silviu Prigoană a făcut testul antidrog

Adriana Bahmuţeanu a publicat zilele trecute fotografia cu rezultatul testului antidrog, iar potrivit textului, este negativ. Vedeta a făcut repede o fotografie şi a postat-o pe contul ei de pe o reţea de socializare. 

"Rezultatul final, fără emoții. Nu m-au tentat niciodată prafurile, țigările îmbunătățite, mă feresc ca dracu' de tămâie și de o banală aspirină fiindcă știu că produsele de laborator dăunează grav sănătății", a scris Adriana Bahmuţeanu în dreptul imaginii. 

A.O.

+3

URMATOAREA  


Comments