VIDEO | Universitatea Craiova pregateste intariri pentru returul de campionat! ,,Suntem in discutii cu cativa jucatori"

VIDEO | Universitatea Craiova pregateste

VIDEO | Universitatea Craiova pregateste intariri pentru returul de campionat! ,,Suntem in discutii...

Primul meci din noul an il va disputa in compania celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe, o echipa care se afla pe locul 4 in clasament, la cinci puncte de olteni.

Corneliu Papura, antrenorul echipei, a vorbit despre meciul care se va disputa in etapa cu numarul 16 din campionat. Acesta spune ca urmeaza un meci dificil pentru echipa sa, iar orice partida trebuie tratata cu maxima seriozitate.

,,Ne asteapta un meci dificil. Echipa Sepsi este foarte bine organizata, puternica. Sper sa gasim solutiile necesare pentru a castiga acest meci. Au fost trei saptamani pe care am incercat sa le gestionam cum am crezut ca-i mai bine. Sper sa incepem bine din tooate punctele de vedere.

Incercam sa ne luam toate datele si sa pregatim cat mai bine meciul, indiferent de adversar. Ma tem de orice meci, orice meci trebuie tratat cu maxima seriozitate. Sepsi e o echipa organizata, puternica, foarte tenace. Cred ca nu sunt probleme in ceea ce priveste gazonul. Din ce stiu avem incalzire.", a declarat Corneliu Papura la conferinta de presa.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Comments