Virgil Popescu, despre modificarile la OUG pe Energie: Cred ca acest sistem va permite o stabilitate a preturilor pe toata perioada de aplicare a mecanismului

Virgil Popescu, despre modificarile la OUG

Virgil Popescu, despre modificarile la OUG pe Energie: Cred ca acest sistem va permite o stabilitate...

"Estimam cam o treime din piata de enrgie se va regasi in acest sistem. Putem vorbi de o achizitie si de un pret al energiei noastre care ne va permite mentinerea acestei plaje de 0,68 de bani pentru cei care consuma pana la 100 de kw si 0,80 de bani pentru cei care consuma intre 100 si 255 de kw, 1 leu pentru IMM-uri si institutii publice.

De fiecare data am pus un sistem in practica, apoi ulterior s-au luat si aceste masuri, inclusiv masura impozitarii veniturilor.

Cred ca acest sistem va permite o stabilitate a preturilor pe toata perioada de aplicare a acestui mecanism", a declarat ministrul Virgil Popescu, la finalul sedintei de vineri a Eexcutivului.

Ordonanta de urgenta care stabileste pretul la energie, dar si cat vor plati romanii in urmatoare luni a fost adoptata, vineri, de guvernanti. Pretul va fi reglementat pana in martie 2025.

Comments