VIS IMPLINIT Amalia Enache a nascut o fetita

VIS IMPLINIT – Amalia Enache a nascut o fetita de nota 10

sursa foto: facebook

VIS ÎMPLINIT. Amalia Enache a născut, miercuri dimineaţă, o fetiţă perfect sănătoasă. Micuţa a venit pe lume prin cezariană.

Amalia Enache a născut primul ei copil miercuri dimineaţă, la un spital privat din Bucureşti. Micuţa, ce va primi numele Alma, a avut la naştere 3,3 kg şi 54 de centimetri lungime.

Atât tânăra mamă, cât şi bebeluşul, sunt într-o stare foarte bună, notează stirileprotv.ro.

Amalia Enache este una dintre cele mai discrete apariţii de la noi. Ştirista, în vârstă de 39 de ani, şi-a ţinut mereu viaţa personală departe de ochii curioşilor şi nu a dezvăluit nici identitatea tatălui copilului ei. Acesta este din America de Sud.

„Va fi un copil foarte plimbat, asta e sigur, de fapt… deja este! A călătorit deja cu mine prin America de Sud, cu feribotul, noaptea la 3, prin Uruguay. Nici nu ştiam că sunt însărcinată şi aşa s-a nimerit, să aflu acolo acest lucru. De altfel, în America de Sud am şi ales numele.

Dacă e ca lumea să afle, să afle! Nu e treaba mea să povestesc. Crede-mă, în tot acest timp eu am avut nişte iubiri foarte savuroase de care presa nu a ştiut! Şi a fost mai bine, pentru că au fost savuroase doar pentru mine Copilul meu vine dintr-o iubire mai savuroasă decât toate celelalte!”, spunea Amalia Enache în urmă cu câteva luni, într-un interviu acordat pentru life.ro.

Sursa info

Comments