VIZITA IMPORTANTA – Performerii de la Prodance 2000 Baia Mare, seminar cu un creator de campioni mon...

VIZITA IMPORTANTA In forta au inceput pregatirile perechilor de performanta de la Prodance 2000 pentru a doua parte a sezonului competitional 2017. Timp de trei zile, performerii scolii de dans baimarene s-au perfectionat in dansurile latino-americane alaturi de reputatul antrenor Marton Somodi.

Prima ocazie de a demonstra progresele facute este Cupa Maramuresului, concurs care va avea loc in 30 septembrie. In prima parte a acestui an competitional, dansatorii de performanta de la Prodance 2000 au evoluat in 13 concursuri, cucerind 63 de medalii.

Planuri ambitioase anima ca de fiecare data perechile de performanta de la Prodance 2000 inaintea reluarii sezonului competitional 2017. Programul obisnuit de antrenamente a fost diversificat in preajma reinceperii concursurilor cu un seminar de Pilates sustinut de Andreea Fazacas, pentru ca – timp de trei zile, la finele saptamanii precedente – reputatul antrenor Marton Somodi sa fie din nou oaspetele scolii de dans baimarene pentru un valoros seminar in dansurile latino-americane.

Marton Somodi este un antrenor care, datorita rezultatelor sale impresionante (titluri mondiale si nationale), a intrat definitiv in istoria dansului sportiv romanesc si care isi construieste workshop-urile cu multa migala, oferind perechilor participante nu numai foarte multa informatie pretioasa, dar si bucuria de a invata lucruri noi si de a slefui cunostintele deja insusite.

In consecinta, in urma acestei experiente, perechile de la Prodance 2000 sunt si mai increzatoare in forta lor de a obtine rezultate notabile si in a doua parte a sezonului competitional 2017, care va incepe in 30 septembrie, cu ocazia concursului zonal Cupa Maramuresului. O competitie derulata sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv si ajunsa in acest an la a cincea editie.

Reamintim ca, in prima parte a acestui an, performerii de la Prodance 2000 au participat la 13 concursuri si s-au calificat in 100 de finale, in 63 dintre acestea cucerind medalii: 26 de aur, 20 de argint si 17 de bronz. Totodata, gratie performantelor atinse, 3 perechi au trecut in clase competitionale superioare.

The post VIZITA IMPORTANTA – Performerii de la Prodance 2000 Baia Mare, seminar cu un creator de campioni mondiali appeared first on actualmm.ro.

Comments