Vocea Romaniei

Vocea Romaniei Junior. Au fost anuntati membrii juriului

”Mă aştept să văd, la «Vocea României Junior», viitoarele vedete de mâine, viitorii artişti care vor ocupa scenele, să auzim nişte copii îndrăzneţi, care să conducă ei scena, să nu se lase conduşi. Cel mai mult şi cel mai mult caut charismă şi atitudine pe scenă, în paralel cu voci bune. Vocea nu aduce rezultate bune fără atitudinea aferentă”, a declarat Marius Moga, potrivit Pro TV.

Marius Moga organizează în fiecare vară o tabără de muzică pentru 100 de copii, DeMoga Music Junior Camp.

Formatul ”The Voice Kids”, pe care se bazeză emisiunea, are o structură similară cu cea a show-ului ”Vocea României” şi a fost cumpărat de Pro TV de la Talpa Global.

”Lansat în anul 2012, formatul The Voice Kids este unul amuzant, în care divertismentul şi momentele din show sunt gândite pentru a fi urmărite de întreagă familie. Copiii talentaţi, ale căror voci vor întoarce scaunele antrenorilor, vor avea şansa de a lucra cu antrenori cu experienţă”, potrivit Pro TV.

După prima difuzare a formatului, în Olanda, show-ul a intrat în producţie în peste 30 de teritorii, printre care se număra Franţa, Rusia, Germania, Columbia, Statele Unite ale Americii şi Orientul Mijlociu.  

Articole recomandate

Comments