VOLEI MASCULIN Stiinta Explorari Baia Mare

VOLEI MASCULIN – Stiinta Explorari Baia Mare – Dinamo Bucuresti 1-3 (-20, 21, -20, -23)

Stiinta Explorari a intalnit Dinamo Bucuresti in etapa a 7-a a fazei a II-a a campionatului (turneul pentru locurile 7-12). Baimarenii au inceput meciul fara Vlad Negrean (accidentat la genunchi), locul lui fiind luat in sextetul de baza de Gheorghe Socaciu.

Oaspetii au inceput mai bine meciul, dupa care baimarenii au echilibrat jocul. La scorul de 16-16 a intrat in scena Caio de Pra, serviciile brazilianului punandu-i in mare dificultate pe jucatorii de la Stiinta Explorari, astfel ca oaspetii au facut cinci puncte consecutive, dupa care au castigat setul cu 25-20.

Dinamo a dominat si debutul setului secund, dar baimarenii au revenit si au egalat la 19. In continuare, Fedorenko, cel mai bun jucator al gazdelor, a fost decisiv pentru echipa antrenata de Marius Botea si Sorin Pop si Explorari s-a impus cu 25-21.

Setul 3 a fost castigat de Dinamo cu 25-20, baimarenii avand mari probleme la serviciile executate de Kaszap si de Pra.

In ultimul set intra in teren si Negrean, dar tot oaspetii sunt cei care gestioneaza mai bine situatia si isi adjudeca setul 4 cu 25-23.

Bogdan Muresan (capitan Dinamo): „Pentru noi este una dintre cele mai importante victorii din acest campionat. Cele trei puncte pe care le-am obtinut ne pot ajuta sa ne clasam pe locul 7 la finalul sezonului. Am fost mai buni la serviciu si la jocul de aparare in linia a 2-a”.

Liviu Rapeanu (capitan Stiinta Explorari): „Am jucat ce am putut si asta a fost. Adversarii au meritat victoria. Speram sa castigam ultimele meciuri din acest campionat”.

Marius Botea (antrenor principal Stiinta Explorari): „Am facut un joc slab. Din pacate, problemele financiare cu care ne confruntam nu au cum sa nu influenteze moralul jucatorilor. Cu atmosfera care a fost in teren la meciul cu Dinamo nu aveam cum sa invingem”.

Explorari: Rapeanu 2p (un blocaj), Socaciu 3p, Fedorenko 21p (un blocaj), Nagy 9p, Lupu 7p (2 blocaje), Mocanu 8p (un blocaj, un serviciu as), Popovici (libero). Au mai jucat: Tutea 2p si Negrean 4p (un blocaj). Antrenori: Marius Botea si Sorin Pop.

Dinamo: Kaszap 6p (2 blocaje, 3 servicii as), de Pra 19p (un blocaj, 4 servicii as), Muresan 8p (2 blocaje), Soloc 17p (3 blocaje), Peric 9p (un blocaj), Munoz 19p (un blocaj), Maries (libero). Antrenori: Daniel Radulescu si Ionut Harbuz.

Au arbitrat: Alin Mateizer (Ploiesti) si Cornel Gorban (Iasi). Observator FRV: Anghelus Cotoanta (Bucuresti).

Rezultatele etapei a 7-a (grupa 7-12):

– Universitatea Cluj – CSU UV Timisoara 0-3 (s-a jucat la Timisoara);

– Unirea Dej – CSS 2 CNE Baia Mare 3-0 (s-a jucat in data de 7 martie);

– Stiinta Explorari – Dinamo Bucuresti 1-3.

Clasament: 7. Dinamo 49p (30 de jocuri), 8. Unirea Dej 48p (30), 9. Stiinta Explorari 42p (29), 10. Universitatea Cluj 24p (30), 11. CSU UV Timisoara 12p (31), 12. CSS 2 CNE Baia Mare 7p (32).

sursa info Stiinta Explorari Baia Mare

foto Volunteering and Sports

The post VOLEI MASCULIN – Stiinta Explorari Baia Mare – Dinamo Bucuresti 1-3 (-20, 21, -20, -23) appeared first on actualmm.ro.

Comments