VREME BUNA – Prognoza meteo pentru joi, 1 septembrie

VREME BUNA – Prognoza meteo pentru joi, 1 septembrie

VREME BUNĂ. Vreme în general frumoasă și caldă este așteptată joi în Maramureş. Spun prognozele că în toate zonele județului va fi soare și că doar izolat o să mai apară ceva nori, însă și aceștia vor fi trecători. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice vor crește ușor astfel că la prânz se vor înregistra 28 grade în Seini , 27 grade vor arăta termometerele în Baia Mare, în Sighetu Marmaţiei şi Târgu Lăpuş sunt așteptate 26 grade, în timp ce în Cavnic și Borșa maximele termice se vor situa în jurul valorii de 21 grade Celsius.

Spun prognozele că în Baia Mare următoarele două zile aduc vreme frumoasă și caldă. Prognozele arată că joi cerul va fi predominant însorit,în timp ce vineri vor fi și perioade în care locul soarelui va fi luat de nori trecători. Vântul va sufla slab , iar maximele termice cresc ușor și se vor situa în jurul valorii de 28 grade Celsius.

Vreme caldă, dar schimbătoare se anunţă în Sighetu Marmației pe parcusul următoarelor două zile. Meteorologii spun că joi cerul va fi predominant însorit, iar norii doar răzleți. Vineri va fi soare, însă nu este exclus ca treptat norii care vor fi ceva mai numeroși să lase o aversă. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi spre finalul intervalului 27 grade Celsius.

În următoarele două zile se anunţă vreme schimbătoare, dar caldă în Borşa. Meteorologii spun că în zona joi vor fi perioade cu soare, dar și perioade cu nori, în timp ce vineri nu este exclus ca mai cu seamă după amiază norii să fie ceva mai numeroși și să lase o aversă. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 21 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme în general frumoasă și caldă în următoarele două zile. Prognozele arată că joi și vineri în zonă cerul va fi predominant însorit , iar norii doar răzleți. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice nu vor depăşi 22 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă şi caldă este aşteptată pe parcursul următoarelor două zile în Târgu Lăpuş. Meteorologii spun că pe parcursul zilelor de miercuri și joi va fi soare şi că din când în când locul acestuia poate fi luat de nori trecători. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 26 grade Celsius.

În Seini următoarele două zile aduc vreme frumoasă și caldă. Prognozele arată că joi cerul va fi predominant însorit, în timp ce vineri vor fi și perioade în care locul soarelui va fi luat de nori trecători. Vântul va sufla slab , iar maximele termice cresc ușor și se vor situa în jurul valorii de 28 grade Celsius.

Comments