VREMEA Prognoza meteo pentru 16 si 17

VREMEA – Prognoza meteo pentru 16 si 17 septembrie

VREMEA Vreme frumoasă și în continuare caldă pentru perioada în care ne aflăm este așteptată vineri în întreg Maramureșul.

VREMEA Meteorologii spun că în toate zonele județului cerul va fi predominant însorit, iar soarele va străluci cu putere.

Vântul va sufla slab, iar maximele termice ușor mai coborâte decât cele din intervalul precedent pot ajunge în Baia Mare și Seini până la 27 grade Celsius.

Vor fi 26 grade în Târgu Lăpuş și Sighetu Marmației, iar în Cavnic și Borșa maximele termice se opresc la 20-21 grade Celsius.

În Baia Mare va fi vreme schimbătoare, dar caldă pe parcursul următoarelor două zile. Spun prognozele că vineri va fi vreme frumoasă și caldă, în timp ce sâmbătă va fi soare numai că treptat locul acestuia va fi luat de norii care vor fi tot mai numeroși și vor lăsa ploi. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 27 grade Celsius.

Vreme schimbătoare dar caldă este aşteptată în următoarele două zile în Sighetu Marmaţiei.

Prognozele arată că vineri cerul va fi predominant însorit, în timp ce sâmbătă se aduna treptat norii care vor lăsa câteva averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice pot ajunge până la 26 grade Celsius.

În următoarele două zile se anunţă vreme schimbătoare dar caldă şi în Borşa. Meteorologii spun că în zona vineri va fi cer mai mult senin și soare, în timp ce sâmbătă norii câștigă teren și vor lăsa averse.

Vântul va sufla slab, iar maximele termice, în creştere, pot ajunge până la 21 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme schimbătoare pe parcursul următoarelor două zile. Prognozele arată că vineri va fi soare cât e ziua de lungă. Sâmbătă treptat norii vor acoperi cerul și vor lăsa câteva averse.

Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 22 grade Celsius.

Vreme schimbătoare, dar caldă este aşteptată în Târgu Lăpuş vineri și sâmbătă. Meteorologii spun că vineri în zonă cerul va fi predominant  însorit. Pe parcursul zilei de sâmbătă norii vor fi tot mai numeroși și vor lăsa câteva averse.

Vântul va sufla slab, iar maximele termice, în creștere pot ajunge până la 26 grade Celsius.

În Seini va fi vreme schimbătoare, dar caldă pe parcursul următoarelor două zile. Spun prognozele că vineri va fi vreme frumoasă și caldă, în timp ce sâmbătă se va arăta soarele, numai că treptat locul acestuia va fi luat de norii care vor fi tot mai numeroși și vor lăsa ploi.

Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 27 grade Celsius.

Comments