VREMEA – Prognoza meteo pentru miercuri si joi in Maramures

VREMEA – Prognoza meteo pentru miercuri si joi in Maramures

VREMEA Vreme schimbătoare și răcoroasă va fi miercuri în întreg Maramureșul.

VREMEA Meteorologii spun că în toate zonele județului vor fi perioade cu soare, dar și perioade în care norii vor lua locul acestuia.

În plus în zonele înalte ale județului este posibil să cadă câte o aversă. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice rămân modeste. La prânz se vor înregistra 17 grade în Baia Mare și Seini, 16 grade vor arăta termometrele în Sighetu Marmației și Târgu Lăpuș, cel mult 11 grade se vor înregistra în Cavnic, în vreme ce în Borșa abia dacă se vor atinge 9 grade Celsius.

În Baia Mare va fi vreme în general frumoasă, dar răcoroasă în următoarele două zile. Spun prognozele că miercuri vor fi perioade cu  soare, dar si perioade în care norii vor lua locul acestuia. Joi cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla slab. Maximele termice rămân scăzute pentru această perioadă și se vor situa în jurul valorii de 16 grade Celsius.

Vreme în general închisă și răcoroasă este așteptată în următoarele două zile în Sighetu Marmaţiei. Prognozele arată că miercuri și joi în zonă cerul va fi mai mult acoperit și sunt așteptate averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăși 15-16 grade Celsius.

În următoarele două zile se anunţă vreme în general închisă și rece în Borşa. Meteorologii spun că în zona miercuri și joi cerul va fi mai mult acoperit și sunt așteptate câteva averse de ploaie. Vântul va sufla slab, iar maximele termice mai scăzute decât în intervalul precedent abia dacă ajung la 7 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme schimbătoare și răcoroasă pe parcursul următoarelor două zile. Prognozele arată că miercuri perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori, iar vântul va sufla slab. Joi norii câștigă din nou teren, astfel că cerul va fi predominant noros și sunt așteptate câteva averse. Maximele termice rămân modeste și se vor situa în jurul valorii de 10 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă este aşteptată în Târgu Lăpuş miercuri și joi. Meteorologii spun că în zonă miercuri vor fi perioade cu soare, dar și perioade cu nori, în timp ce joi cerul va fi parțial însorit, iar precipitațiile lipsesc din prognoză. Vântul va sufla slab, iar maximele termice, mai pierd un grad, două astfel că vor ajunge până la numai 14 grade Celsius.

În Seini va fi vreme în general frumoasă, dar răcoroasă în următoarele două zile. Spun prognozele că miercuri vor fi perioade cu soare, dar și perioade în care norii vor lua locul acestuia. Joi cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla slab. Maximele termice rămân scăzute pentru această perioadă și se vor situa în jurul valorii de 16 grade Celsius.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE TREI LUNI – În decembrie nu vom avea zăpadă

Comments