ZBURATORII Au plonjat cu autoturismul

ZBURATORII – Au plonjat cu autoturismul intr-un parau de la o inaltime de trei metri

ZBURĂTORII Accidentul s-a petrecut puţin după miezul nopţii, iar din primele informaţii reiese că autoturismul având trei persoane înăuntru a plonjat din drum într-un pârâu – rostogolindu-se pe o distanţă de aproape 2 metri şi jumătate.

Toate victimele au fost transportate la spital cu traumatisme, una dintre persoanele rănite fiind în stare gravă. Șoferul, care este și cel mai grav rănit, a rămas blocat în maşină, însă pentru scurt timp, fiind ajutat de altcineva să iasă.

Șoferul care conducea un autoturism înmatriculat în Spania a pierdut controlul volanului într-o curbă, a ieșit în decor și a căzut într-un pârâu, de la o înălțime de peste trei metri, unde s-a și răsturnat. Pe șosea nu se văd urme de frânare, șoferul n-a mai apucat să reacționeze și să evite accidentul. Accidentul s-a produs pe drumul ce leagă localitatea Bichigiu de Telciu.

Potrivit martorilor, în autoturism se aflau doi frați din Bichigiu, stabiliți în Spania, care veniseră acasă în concediu. Cei doi au peste 30 de ani și sunt stabiliți în Spania de mai bine de 10 ani. Alături de ei, în autoturism se mai afla un verișor.

Șoferul, care a fost și cel mai grav rănit, s-a ales cu splina ruptă și cu multiple traumatisme. Acesta a fost transportat cu un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, unde, se pare, va intra direct în operație.

Starea celorlalți doi bărbați nu este la fel de gravă. Mai mult, aceștia nu au rămas internați în spital.

Comments