ZIUA PICNICULUI – Prima editie organizata de Asociatia Esperando pe Campul Tineretului

ZIUA PICNICULUI – Prima editie organizata de Asociatia Esperando pe Campul Tineretului

ZIUA PICNICULUI Asociația Esperando îi invită pe toți băimărenii la prima ediție a Zilei Picnicului, eveniment care va avea loc duminică, 10 iulie 2016, de la ora 13.00 pe Câmpul Tineretului, pentru a celebra familia ca valoare universală.

“Familia este cel mai important lucru din lume pentru cei mai mulți dintre noi. Într-o eră a tehnologiei și a super-vitezei, momentele de calitate petrecute în familie sunt tot mai prețioase pentru fiecare. Iubirea, unitatea, respectul și înțelegerea sunt elementele care stau la baza oricărei familii fericite și adunate. Haideți cu toții să reînviem tradiții vechi, spiritul apartenenței la comunitate și legăturile între locuitorii cetății!”, se arată în descrierea evenimentului.

Dacă ți-e dor de oameni și omenie, de familie așa cum o trăiau străbunii și de prieteni, te așteptăm la picnic, la iarbă verde, în parc, alături de familia ta. Să-ți aduci o pătură, bunătățile apreciate de familia ta și lasa acasă problemele și muzica. Hai să ne bucurăm de liniștea parcului, de momentele trăite alături de aproapele nostru și de atmosfera de la întâmplarea simplă de duminică după-amiază.

“Ziua Picnicului” se află la prima ediție și este organizat în 10 iulie și pentru a marca două zile importante: Ziua de Conștientizare a Dizabilității (10 Iulie) și Ziua Internațională a Populației (11 Iulie).

Fără a face din această zi una doar pentru și despre dizabilități, vom fi și noi, cei din Asociația Esperando, prezenți. Și credem că va fi un prilej excelent să arătăm că și în Baia Mare comunitatea, noi, cetățenii acestui oraș, trăim frumos alături de persoanele cu dizabilități, văzându-i simplu, ca pe copiii, frații și prietenii noștri. În același timp, e un prilej de a ne gândi și la felul în care noi, ca oameni, influențăm viitorul Pământului, precum și la ce aduce creșterea populației mondiale.

Comments