15.30 | Adriana Nedelea LA FIX: O educatoare, acuzata ca a batut si batjocorit copiii, s-a intors la...


Dana Munteanu, educatoare la gradinita Albinuta din Capitala, este judecata intr-un dosar aflat pe rol la Judecatoria Sectorului 2, pentru doua fapte de purtare abuziva in forma simpla si patru fapte de purtare abuziva in forma continuata. Astazi, aceasta s-a intors la gradinita, desi procesul abia a inceput.


Dosarul femeii a fost trimis in judecata pe Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 in luna noiembrie 2019 iar de atunci pana in prezent acesta a iesit din faza camerei preliminare. Primul termen va avea loc in zilele urmatoare.


Iata cateva dintre acuzatii:
"In cursul lunii octombrie 2017, in calitate de educatoare la Gradinita de Stat nr. 12 ,,Albinuta", in timpul desfasurarii activitatii de predare-invatare st supraveghere, i-a introdus minorei ... in varsta de 4 ani, o jucarie de plus in gura pentru ca aceasta sa nu mai planga, iar, in cursul lunii noiembrie 2017, a tras-o de par provocand desprinderea unui smoc destul de consistent de par".In cursul lunii octombrie a anului 2017, mai arata anchetatorii, in calitate de educatoare la Gradinita de Stat nr. 12 ,,Albinuta" in timpul desfasurarii activitatii de predare-invatare si supraveghere, a lovit-o cu pantofii peste obraji pe minora in varsta de 4 ani.In cursul anului 2017, in calitate de educatoare la Gradinita de Stat nr. 12 ,,Albinuta", in timpul desfasurarii activitatii de predare-invatare si supraveghere, a lovit-o cu palma peste fund pe minora, in varsta de 4 ani si a fortat-o sa manance", se arat in dosar."In cursul anului 2016, cat Si in perioada septembrie-octombrie 2017 in calitate de educatoare la Gradinita de Stat nr. 12 ,,Albinuta", in timpul desfasurarii activitatii de predare-invatare si supraveghere, l-a agresat fizic pe minorul ..., in varsta de 4 ani, prinzandu-1 de par si aplicandu-i palme peste fata si l-a fortat sa manance determinandu-i reactia de emeza (voma).In data de 05.06.2018, in calitate de educatoare la Gradinita de Stat nr. 12 ,,Albinuta", in timpul desfasurarii activitatii de predare-invatare si supraveghere, l-a lovit pe minorul peste cap cu palma, fara motiv si fara avertizare prealabila, minorul masandu-se imediat cu mana in zona lovita

Amanunte despre acesta situatie, la 15.30, la Adriana Nedelea LA FIX!


Controalele ANPC in chioscurile din unitatile de invatamant au scos la iveala ca acestea vand nenumarate produse interzise elevilor!


Care e situatia reala si cat de periculoasa e pentru copii, aflati la ora 15.30!


Reactii dupa avanpremiera filmului colectiv, la Sibiu. Peste 200 de oameni au ramas in sala cel putin inca o ora dupa incheierea proiectiei. Amanunte la ora 15.30, la Adriana Nedelea LA FIX!


Comments