6 cupluri de zodii care nu ar trebui sa se casatoreasca niciodata - Astrele spun de ce pierde Cupidon

6 cupluri de zodii care nu ar trebui sa se casatoreasca niciodata - Astrele spun de ce pierde Cupidon

6 cupluri de zodii care nu ar trebui sa se casatoreasca niciodata - Astrele spun de ce pierde Cupido...

Berbec si Rac

Casnicia dintre Berbec si Rac vine cu multe incertitudini.

Este o combinatie in care focul si apa sunt prezente, iar apa poate aprinde usor focul Berbecului, dar il poate si stinge, ceea ce este foarte comun pentru aceasta combinatie de zodii.

La inceput, Berbecul este foarte interesat de Rac si este atras de calitatile sentimentale si emotionale ale Racului, dar cu timpul pasiunea si interesul se sting asa cum apa stinge focul.

In orice caz, aici exista o mare diferenta de temperament care creeaza diferente cu adevarat vizibile in timp, cu care ambele semne se obisnuiesc cu greu.

Schimbarile de dispozitie tipice ale Racului pot fi foarte enervante pentru Berbec, iar Racul este afectat de impulsivitatea Berbecului, asupra careia are putin control.

Berbecul este aventuros, adesea departe de casa si poate fi predispus la aventuri care sunt practic lipsite de sens pentru el, in timp ce Racul traieste acest lucru foarte intens si cel mai mic detaliu il poate rani.

Racul nu va fi doar ranit emotional, dar va avea si un efect de durata asupra vietii sale emotionale si isi va aminti astfel de eventimente pentru o lunga perioada de timp, ceea ce va avea un efect negativ asupra cursului ulterioar al acestei casatorii.

Gemeni si Capricorn

O casatorie intre aceste doua semne zodiacale este posibila doar daca ambele au suficienta rabdare si intelegere unul pentru celalalt. Dar nu au facut-o niciodata.

Personajele lor, personalitatile lor, felul in care functioneaza in viata de zi cu zi, felul in care experimenteaza si ofera dragoste sunt complet diferite.

Gemenii sunt foarte schimbatori, adesea nesabuiti, ceea ce este complet opusul Capricornului, care este mai mult decat serios si incapatanat.

Aceste contrarii duc la dezacorduri si certuri inca de la inceputul relatiei.

Capricornul nu le va tolera Gemenilor tendinta de a incepe mai multe proiecte deodata, fara a termina niciunul dintre ele. Pentru Capricorn, aceasta este o pierdere totala de timp, care ii perturba natura disciplinata si responsabila.

In plus, unui nativ Gemeni ii este foarte greu sa accepte alaturi de el o persoana atat de serioasa, care are propriile criterii si un anumit tipar de comportament si munca. Pentru Gemeni, acest lucru este pur si simplu de neinteles.

Leu si Scorpion

Cand Leul si Scorpionul fuzioneaza in dragoste, rezultatul este o situatie foarte complexa.

Intr-adevar, intr-o astfel de combinatie de zodii, aceste personalitati se vor confrunta mai devreme sau mai tarziu cu niste sentimente conflictuale si confuze.

In acest cuplu, pasiunea nestapanita, sentimentele intense si o puternica distanta emotionala a relatiei amoroase alterneaza iar si iar.

Acest cuplu de foc trece adesea de la o extrema la alta. Tumultuos este cel mai bun cuvant de a descrie aceasta relatie amoroasa.

Intr-o clipa sunt in extazul iubirii, iar in clipa urmatoare sunt cei mai mari dusmani.

In unele situatii, pot fi nepoliticosi si nepasatori unul fata de celalalt.

De multe ori le lipseste comunicarea deschisa si calda.

Uneori, nu le pasa prea mult de nevoile si dorintele celuilalt, ceea ce duce la o raceala mai mare si la perturbarea frecventa a echilibrului si armoniei din relatia lor amoroasa.

Lipsa de intelegere si lipsa de toleranta duc la un viitor incert impreuna si la un risc mai mare de a pune capat unei relatii romantice sau de a divorta.

Sagetator si Varsator

Sagetatorul si Varsatorul este o combinatie de foc, care in practica se dovedeste adesea a fi o relatie de dragoste nesigura.

Relatia de dragoste dintre Sagetator si Varsator poate fi foarte tulbure, iar aceste semne zodiacale au nevoie adesea de mai mult efort, investitii si o mai buna intelegere reciproca pentru a avea o relatie armonioasa si a mentine stabilitatea conjugala.

De obicei, nu reusesc niciodata sa faca asta.

Calitatea comunicarii reciproce se deterioreaza pe zi ce trece.

Acest lucru se intampla din cauza dorintei insuficiente a Sagetatorului de a-l asculta pe Varsator, deoarece Sagetatorii, ca semn de foc, pot fi uneori foarte nerabdatori, incapatanati si impulsivi in comunicare si in unele dintre actiunile lor.

Sagetatorul poate rani, de asemenea, sentimentele Varsatorului cu unele cuvinte nepotrivite.

Problemele de comunicare pot aparea cu usurinta din cauza refuzului Varsatorului de a fi deschis si clar cu Sagetatorul in ceea ce priveste sentimentele lui in dragoste.

Astfel, in casnicie, Varsatorul si Sagetatorul pot avea adesea impresia ca sunt atat de apropiati si totusi atat de distanti.

Gemeni si Taur

Aceasta este o combinatie de pamant si aer si doua temperamente complet opuse.

Taurul este adesea pasiv si lent, in timp ce Gemenii sunt mai mult decat activi.

Taurul, pur si simplu, nu poate tine pasul cu ritmul cu care Gemenii isi traiesc viata, iar Gemenii, pur si simplu, nu au timp sau rabdare pentru un Taur atat de calculat.

Taurul este un semn de pamant si este in mare parte orientat spre practica, cauta stabilitate materiala si este atras doar de lucruri sigure si dovedite, in timp ce Gemenii tind sa fie mai spontani si abstracti.

Pentru Gemeni, Taurul poate deveni complet neinteresant in timp si relatia se va raci permanent.

Prin urmare, ambii trebuie sa fie dispusi sa se adapteze trasaturilor si temperamentului partenerului daca doresc ca aceasta casnicie sa aiba un viitor.

Certurile pot cauza mari probleme, mai ales daca Gemenii nu stiu sa-si foloseasca vocabularul si il raneste pe Taur.

Taurul poate suferi mult, dar de indata ce paharul se umple, este mai bine sa-l eviti. Geamanul trebuie sa inteleaga asta.

In timp, aceste doua semne nu vor mai reusi sa treaca peste diferentele dintre ei si casnicia lor se va termina urat.

Varsator si Pesti

Varsatorul si Pestii se numara printre cele mai complicate combinatii de zodii.

Pestii, ca semn de apa, intra intr-o relatie ghidati de intuitia si sentimentele lor puternice.

Pe de alta parte, Varsatorul, ca semne de aer, incearca sa fie ghidat in primul rand de ratiune.

Cand vine vorba de sentimente, Varsatorul da adesea impresia ca este o persoana rece din punct de vedere emotional.

Este evident ca exista diferente de asteptari, asa ca in aceasta poveste de dragoste pot exista nemultumiri si dezamagiri mai mari din cauza asteptarilor neimplinite.

Zodia Pesti asteapta mai mult angajament si devotament de la Varsator intr-o relatie de dragoste, un grad mai mare de tandrete, romantism si pasiune, precum si o exprimare mai deschisa si mai clara a sentimentelor de iubire.

Intr-o relatie de dragoste cu Pestii, Varsatorul se asteapta la o comunicare mai intensa despre lucrurile care ii intereseaza. Apoi isi doreste ca semnul zodiacal Pesti sa fie mai amuzant si mai interesant pentru el.

Toate acestea sunt foarte greu de impacat, deoarece sunt foarte diferiti.

Sursa

Comments