9695 - Cea mai buna metoda ca sa nu iti distrugi vacanta daca ti se strica masina pe drum

9695 - Cea mai buna metoda ca sa nu iti distrugi vacanta daca ti se strica masina pe drum

9695 - Cea mai buna metoda ca sa nu iti distrugi vacanta daca ti se strica masina pe drum

9695 - Aproape 40.000 de familii sufera in fiecare an in timpul concediului pentru ca masina personala ii lasa pe drum. Costurile transportului pe o platforma sunt mari, reparatiile pot fi la fel, exista o singura solutie foarte avantajoasa pentru a evita asemenea situatii.

Poate părea surprinzător, însă peste 15.300 de șoferi își strică vacanța, anual, din cauza unei defecțiuni tehnice pe care o are mașina. Și mai surprinzător, este faptul că alte 10.200 de familii care au plecat cu mașina în vacanță au rămas pe marginea drumului din cauza unei pene de cauciuc, iar 13.400 au avut evenimente rutiere ce au dus la imobilizarea masinii.

Datele sunt oferite de 9695 care a realizat o cercetare de piață în 2014 pentru a vedea prin ce “belele” trec persoanele care merg cu mașina în vacanță. Cele mai frecvente pățanii cu mașina în timpul unei vacanțe au fost: defecțiune tehnică, eveniment rutier și pană de cauciuc.

Pentru a evita situațiile neplăcute în care familii cu copii rămân pe marginea drumului sau chiar își termină vacanța din cauza mașinii, 9695 ofera CARDURILE DE VACANȚĂ 9695.

9695 - Cu ce te ajută aceste carduri?

Dacă îți faci vacanța în România sau Europa și ți se întâmplă ceva pe drum (pană de cauciuc, defecțiune tehnică, eveniment rutier, lipsă de combustibil, rămâi fără curent sau ți se blochează sistemul de închidere), 9695 vine și te ajută să îți rezolvi problema.

Se poate întâmpla să ai o defecțiune care nu merge reparată pe loc. În cazul acesta, 9695 îți dă o mașină la schimb ca să îți continui vacanța sau îți plătește cazarea până se repară mașina ta. Să nu mai vorbim de tractare până la un service care de multe ori este extrem de scumpă. Dacă ai card 9695, tractarea e gratuită.

9695 - Ce tipuri de carduri sunt disponibile

Pentru o vacanta linistita ai 3 tipuri de carduri disponibile, toate foarte ieftine si avantajoase:

Cardul Standard - este valabil timp de 15 zile, costa 30 de lei si ofera in schimb o multime de facilitati, cum ar fi tractare in caz de defectiune, recuperare in caz de accident, rezolvare de pana de cauciuc, deblocare chei sau cartele plus alte facilitati in caz de accident. Toate detaliile cardului sunt AICI.

Cardul Extra - pe langa facilitatile cadrului standard, acest card ofera si transport si/sau taxi in caz de accident sau defectiune sau repatrierea masinii in caz de defectiune in afara granitelor Romaniei, plus eventuala consultanta RCA/CASCO pentru dosar. Toate detaliile le gasiti AICI.

Cardul Premium - Cardul premium este valabil si in cazul excursiilor cu masina in afara Romaniei si in cazul unui accident va asigura si cazarea pana la remedierea situatiei.

Articole recomandate

Comments