A ARS DE VIU – Un batran din Bobalna si-a verificat butelia de aragaz cu un chibrit aprins (VIDEO)

A ARS DE VIU – Un batran din Bobalna si-a verificat butelia de aragaz cu un chibrit aprins (VIDEO)

A ARS DE VIU O deflagrație urmată de incendiu a tulburat în această dimineață liniștea localității Pruni din comuna Bobâlna. Un batran de 77 de ani a murit in flacari, dupa ce a facut greseala de a testa racordul unei butelii cu un chibrit aprins.

Vecinii barbatului care locuia singur spun ca in aceasta dimineata acesta a mers in Bobalna la targ pentru a-si cumpara o butelie noua. Ajuns acasa, a conectat-o la aragaz, iar in momentul in care a vrut sa verifice furtunul, a aprins un chibrit. In acel moment s-a produs o deflagratie care a aprins mobilierul din bucatarie. Barbatul a apucat sa iasa afara, dar cand a vazut ca flacarile se intetesc a intrat din nou in casa pentru a incerca sa mai salveze cate ceva.

Din pacate, spun vecinii, flacarile l-au cuprins si nu a mai avut scapare. In urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat doua autospeciale de pompieri de la Dej si o ambulanta SMURD, dar pentru barbat nu s-a mai putut face nimic. De asemenea, casa acestuia a fost distrusa in proportie de 90%. Politistii criminalisti au impanzit zona si efectueaza cercetari pentru a afla cu exactitate cum s-a produs incendiul si daca improvizatia facuta de barbat la butelie a provocat totul. (dejeanul.ro)

Comments