A decapitat un adolescent si apoi i-a folosit capul pe post de minge de popice. Acum, criminalul este din nou liber si traieste din banii contribuabilor. Furie

A decapitat un adolescent si apoi i-a

A decapitat un adolescent si apoi i-a folosit capul pe post de minge de popice. Acum, criminalul est...


Un criminal sadic care a decapitat un adolescent a fost trimis inapoi in Marea Britanie din Australia pentru a locui intr-un hotel pe cheltuiala contribuabililor, informeaza The Sun.


Christopher Clark Jones a fost inchis 15 ani dupa ce el si un amic si-au injunghiat victima de 133 de ori apoi i-a folosit capul ca o minge de bowling si pe post de marioneta.


Acum, tanarul de 36 de ani locuieste in Marea Britanie, dupa ce a fost pus in libertate conditionata in Australia luna trecuta.


El a fost plasat intr-un hotel, intr-o camera care costa 100 de lire sterline pe noapte si primeste bani de cheltuiala.


,,Este unul dintre cei mai notorii ucigasi din Australia care ar fi trebuit sa-si petreaca restul vietii in spatele gratiilor. Dar el traieste acum ca om liber la Londra, fara nicio grija pe lume. Vorbeste destul de deschis despre trecutul sau. Nu are remuscari si este un tip cochet.", a declarat o sursa pentru The Sun.


Fotografii: Schutterstock

In 2007, Jones, in varsta de 23 de ani, si James Patrick Roughan, 27 de ani, au fost condamnati pe viata pentru uciderea Morgan Jay Shepherd, in varsta de 17 ani, intr-un caz care a socat Australia. Morgan a fost ucis si capul i-a fost taiat fie cu un topor, cu un cutit sau cu un ferastrau, potrivit anchetei.


Corpull sau a fost gasit ingropat intr-o groapa improvizata, iar capul taiat in apropiere pe un butuc de copac.


Pentru ca nu avea cetatenia australiana, Jones a fost nevoit sa se intoarca in Marea Britanie.


foto: Pixabay


Comments