A MURIT actorul IOAN GYURI PASCU. Fostul membru al grupului "Divertis" avea 55 de ani

A MURIT actorul IOAN GYURI PASCU. Fostul membru al grupului "Divertis" avea 55 de ani

A MURIT actorul IOAN GYURI PASCU. Fostul membru al grupului "Divertis" avea 55 de ani

A MURIT actorul IOAN GYURI PASCU
A MURIT actorul IOAN GYURI PASCU

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineaţă, în locuinţa sa din Capitală. Fostul membru al grupului "Divertis" a suferit un infarct. Avea 55 de ani.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineaţă, în locuinţa sa din Capitală.

Ioan Gyuri Pascu a suferit un infarct. Medicii au încercat să-l resusciteze aproximativ o oră, însă eforturile s-au dovedit a fi inutile.

Ioan Gyuri Pascu avea probleme cardiace.

Actorul Ioan Gyuri Pascu avea 55 de ani.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. În ultima perioadă, actorul era tot mai trist şi abătut, problemele de sănătate punându-şi amprenta pe celebrul artist. În martie 2016, jurnaliştii l-au surprins pe stradă trist şi abătut. FOTO AICI

După ce a divorţat de soţia sa, Ioan Gyuri Pascu a suferit un infarct
 

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Actorul a decis să divorţeze de soţia sa după 17 ani de căsătorie, despărţirea fiind una de comun acord. Motivul separării nu este însă infidelitatea, violenţa sau clasicul "nepotrivire de caracter".

"Am greşit mult, aş schimba chiar chestia asta cu posesivitatea. O controlam fără să-mi dau seama cu telefoane şi aş fi vrut o comunicare mai deschisă când erau momentele de criză", declara, la acea vreme, actorul.

În plus, artistul a mărturisit, atunci, că amondoi simţeau nevoia unei schimbări în viaţa lor, fiica lor reuşind să le dea o lecţie amândurora. "Pentru noi a fost greu, pentru ea a fost mai uşor. Ne-a dat o lecţie de înţelepciune din punctul ăsta de vedere, a fost un şoc pentru noi", spunea Ioan Gyuri Pascu.


IOAN GYURI PASCU A MURIT. La sfârşitul anului 2010, Pascu a suferit un atac cerebral şi s-a recuperat la Spitalul Universitar, din Bucureşti. Presa a speculat că atacul s-a datorat stresului care a urmat divorţului, deşi Pascu a menţionat că despărţirea a fost una amiabilă.

În anul 2011, Ioan Gyuri Pascu a fost eliminat din echipa "Divertis"

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Despre motivele despărţirii, Ioan Gyuri Pascu spunea: "Întotdeauna în planul material există orgolii. Probabil a fost cauzată de un conglomerat de mândrie, orgoliu, tradiţionalism, invidie, teamă sau sentiment de vinovăţie. Sunt lucrurile mărunte care ne pierd pe noi. Eu cred că nu se ajungea aici dacă era mai multă comunicare şi adevăr. Pentru că fiecare gândea ceva, dar nu spunea."

Articole recomandate

Comments