A postat pe Facebook un mesaj, apoi a fost ucis. E cutremurator ce a putut sa scrie!

A postat pe Facebook un mesaj, apoi a fost

A postat pe Facebook un mesaj, apoi a fost ucis. E cutremurator ce a putut sa scrie!

La doar 31 de ani, a fost ucis de un sofer beat. Cu putin timp inainte, tanarul Matthew DeRemer a scris pe Facebook un mesaj coplesitor care face, chiar si acum, inconjurul internetului.

"Voi medita asupra lucrurilor pe care le-am trait in tot acest an. Am pierdut, am castigat, familia mea imi este mai aproape si mai unita decat am fost vreodata, am pierdut oameni dragi si am gasit prieteni noi. De multe ori am stat in genunchi in rugaciune, alteori am condus oamenii pe calea rugaciunii, credinta mea (pe care iubesc sa o impartasesc si altora) este o revelatie zilnica, una care-mi spune ca oamenii, vietile si imprejurarile in care se petrec lucrurile pot sa se schimbe de-a lungul timpului in bine. Privesc in urma la provocarile anului 2015 pe care le-am depasit cu bine si pe care le-am impartasit cu altii si, inca o data, ma regasesc... Va multumesc si abia astept anul 2016, sunt atat de multe de facut! Si vreau sa mai spun ceva: nu stiu unde imi voi incheia seara, dar stiu ca acolo unde ma va purta vantul mi-a fost dat sa fiu :)", a scris tanarul, pe contul personal de Facebook.

Acesta a postat si o fotografie care avea urmatorul mesaj: "Ne nastem intr-o zi. Murim intr-o zi. Ne putem schimba intr-o zi. Si ne putem indragosti intr-o zi. Absolut orice se poate intampla intr-o singura zi."

Imagine

Comments