A RABUFNIT - Un ministru tehnocrat, in razboi cu Romania TV

A RABUFNIT - Un ministru tehnocrat, in razboi cu Romania TV

A RĂBUFNIT  Este război pe față între miniștrii tehnocrați și postul de televiziune România TV. Ministrul Economiei, Costin Borc, a reacționat la o știre difuzată de România TV și îi acuză pe jurnaliști de dezinformare a opiniei publice.

„Incă o manipulare marca România TV.”

„Ieri au insinuat că miniștrii din Guvern și-au “asigurat” pensii și că nu se interesează de pensiile românilor. De ce răspund unei astfel de manipulări? Pentru că are scopul de a defăima membrii Guvernului (dar cu asta suntem deja obișnuiți), dar mai are un scop mult mai perfid. Să țină deoparte de administrație pe toți cei care muncesc cinstit și nu vor să își vadă viața privată, familia sau bunurile târâte și denigrate de media “dâmbovițeană”.

RECUNOAȘTERE – Viorica Cherecheș și Andreea Ciortea au primit distincții speciale în cadrul Balului PNL al Sărbătorii Castanelor

Așa, rămân ei între ei, cu abuzuri, imunități și mediocritate.

Acum, să răspund și pe fond ca să fie foarte clar. Am lucrat 15 ani în străinătate, ani în care nu am contribuit la o pensie în țară. În acest timp, firma la care am lucrat mi-a depus o contribuție la un fond de pensii privat (cu toate taxele și contribuțiile plătite în țările respective din care s-a adunat o sumă în euro și în dolari. Am mai contribuit și eu din când în când. Nu are nicio legătură cu activitatea mea de ministru, sunt bani acumulați în timpul carierei mele de până anul trecut.

SĂRBĂTOAREA CASTANELOR- Primarul ales Cătălin Cherecheș, cerut în mijlocul băimărenilor prin vocea lui Mircea Dolha

Cât despre reforma pensiilor, despre abuzul de pensii speciale și atâtea altele, am o teză de doctorat cu un model matematic de echilibru general despre reforma pensiilor și voi vorbi la timpul ei despre asta. E adevărat însă că nu o să auziți de asta la România TV”, scrie Costin Borc.

Sursă

Comments