A zdrobit fin cateva coji de ou si le-a amestecat cu lapte. Rezultatul i-a uimit si pe medici

A zdrobit fin cateva coji de ou si le-a amestecat cu lapte. Rezultatul i-a uimit si pe medici

Desi cojile de ou par inutile si sunt aruncate la gunoi, studiile anterioara au aratat ca acestea sunt o sursa excelenta de calciu natural.

In compozitia lor s-a descoperit aproximativ 93% calciu si alte minerale necesare pentru sanatate, precum fosfor, magneziu, siliciu, sodiu, potasiu, fier.

Compozitia cojii de ou este similara cu oasele umane, a dintilor si chiar a maduvei spinarii. Coaja de ou poate accelera foarte mult vindecare fracturilor osoase, iar atunci cand e cazul luati de 3 ori pe zi cate o lingurita de pulbere de coaja de ou, scrie bewoman.ro.

Este necesar sa se agite pulberea intr-un pahar de ceai sau apa plata si sa beti tot amestec. Pentru cei care sufera de osteoporoza sau arsuri la stomac, se amesteca o jumatate de lingurita de pulbere cu iaurt, lapte sau suc.

Comments