ACCIDENT RUTIER – Un TIR plin cu cereale s-a rasturnat (VIDEO)

ACCIDENT RUTIER – Un TIR plin cu cereale s-a rasturnat (VIDEO)

sursa foto: ziuaconstanta.ro

ACCIDENT RUTIER. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ şi medicii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitaţi, ieri, să intervină la un accident ce a avut loc la intrare pe A4, în dreptul localităţii Valu lui Traian.


Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat, iar şoferul a rămas blocat printre fiarele contorsionate. De asemenea, a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

O femeie care trecea din întâmplare în zona în care a avut loc accidentul a recunoscut numărul maşinii. „Am sunat să ni se spună cine are numărul de la maşină. Ne-a confirmat numărul. E vecinul meu, e şofer de când îl ştiu eu”, a spus femeia.

Potrivit acesteia, bărbatul are în jur de 60 de ani, este căsătorit şi tatăl a doi copii.

Echipajul de la descarcerare ISU a reuşit să-l scoată pe şofer din cabina autotrenului. Bărbatul a fost preluat imediat de medici, care l-au examinat şi l-au transportat la Spitalul Judeţean din Constanţa. Conform medicilor de pe ambulanţă, bărbatul descarcerat este conştient, cooperant şi a suferit traumatisme la torace şi la ambele membre inferioare.

Accidentul s-a produs în locul în care în luna aprilie a acestui an şoferul unui TIR a murit strivit în cabină, după ce un autotren încărcat cu var s-a răsturnat.

Sursa info

Comments