Actrita Ramona Badescu s-a alaturat partidului AUR: Anunt la congresul de la Alba Iulia - Ce i-a pro...

Actrita Ramona Badescu s-a alaturat partidului lui George Simion. Anuntul a fost facut in timpul Congresului AUR din acest weekend.

,,Noi am castigat o identitate, identitatea romaneasca acum luptam acum, luptam uniti cu partidul dvs condus de un om, nu stiu daca este clonat sau nu, pentru ca apare peste tot, este tot timpul prezent, lupta tot timpul, se lupta un om deosebit - George Simion", a declarat Ramona Badescu la Congresul AUR de la Alba Iulia, potrivit Realitatea PLUS.

,,Traiesc de 33 de ani la Roma, departe de tara, dar intotdeauna am fost aici cu gandul. Intotdeauna sangele meu a fost sange de romanca. De fiecare data am luptat pentru dreptatea romanilor. De multe ori am fost priviti cu rautate, cu prejudecati. De multe ori am primit amenintari cu moartea. De multe ori romanii erau un popor despre care nu se stia. Acum stiu, pentru ca noi ne-am castigat o identitate, identitatea romaneasca. Acum luptam si luptam uniti", a mai declarat Ramona Badescu.

Recent, actrita stabilita in Italia a devenit mama la varsta de 51 de ani. In trecut, Ramona Badescu a mai incercat sa intre in politica la Roma, unde a candidat la alegerile municipale din 2008, relateaza Realitatea PLUS.

Comments