ACTUALIZARE 1/DE LA CITITORI - Accident cu mai multe masini implicate azi-noapte pe strada Graniceri...

DE LA CITITORI  În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3:45, locuitorii străzii Grănicerilor din Baia Mare au avut parte de un adevărat spectacol.

Conform unui cititor ActualMM, șoferul unui autoturism marca BMW X6 a intrat în plin în mai multe mașini parcate pe marginea drumului. Imediat după incident, șoferul a fugit de la fața locului, părăsindu-și autoturismul la două străzi distanță de locul accidentului, într-o zonă întunecoasă unde, spera el, nu va fi găsit.

Păgubiții au sunat imediat autoritățile însă șoferul teribilist nu a fost identificat până în prezent.

Actualizare 1:

În urma investigațiilor efectuate de către anchetatori, șoferul mașinii marca BMW a fost identificat. Incidentul a fost provocat după ce bărbatul a intrat într-o curbă cu o viteză care nu i-a mai permis să controleze autoturismul și a lovit în plin o mașină marca Renault, parcată la marginea drumului. Mașina lovita a fost proiectată la peste 20 de metri.

Se pare că șoferul teribilist nu este proprietarul de drept a mașinii și, din motive personale nu a dorit ca asigurarea mașinii să fie implicată. Acesta a propus să îi plătească păgubitului proprietar al mașinii marca Renault întreaga valoare a mașinii, iar celorlalți, cheltuielile de reparații.

Șoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, însă nu s-a găsit alcool în aerul expirat.

Dacă ați surprins fotografii sau imagini video care pot deveni știre ni le puteți trimite pe adresa: [email protected]. Noi le vom publica pentru a le vedea toți maramureșenii și nu numai.

Comments