ACTUALIZARE 1/FOC LA POIENILE DE SUB MUNTE – Barbat gasit carbonizat in locuinta arsa

ACTUALIZARE 1/FOC LA POIENILE DE SUB MUNTE – Barbat gasit carbonizat in locuinta arsa

foto: Arhivă

FOC LA POIENILE DE SUB MUNTE. În cursul dimineţii de vineri, în jurul orei 3.50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş a primit o alertă. Era semnalat incendiu la o casă de locuit din Poienile de Sub Munte.

Imediat spre nefericitul eveniment au fost direcţionate mai multe echipaje de pompieri care să lichideze focul.

La mai puţin de o oră de la semnalarea incendiului, pompierii au făcut o descoperire macabră. printre ruinele în flăcări ale casei de locuit au descoperit un cadavru. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani.

FOC LA BORŞA – Incendiu la o casă din centrul oraşului

ACTUALIZARE 1:

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din Poienile de Sub Munte. Pompierii s-au deplasat la locul intervenției cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și echipajul de prim ajutor al SMURD Vișeu. După lichidarea incendiului, în casă a fost găsit trupul neînsuflețit al proprietarului, în vârstă de 47 de ani. Flăcările au mai distrus și obiecte de mobilier din dormitor. Pentru lichidarea incendiului, pompierii au primit o mână de ajutor din partea pompierilor voluntari din localitate. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

Ştire în actualizare.

Comments