ACTUALIZARE/ EXPLOZIE IN BAIA MARE – Peste 30 de persoane evacuate dintr-un bloc de pe strada George Enescu

ACTUALIZARE/ EXPLOZIE IN BAIA MARE Peste 30

ACTUALIZARE/ EXPLOZIE IN BAIA MARE – Peste 30 de persoane evacuate dintr-un bloc de pe strada Geor...

EXPLOZIE IN BAIA MARE O explozie puternica a avut loc in aceasta dimineata intr-un apartament de pe strada George Enescu din Baia Mare. Potrivit autoritatilor, explozia nu a fost urmata de incendiu.

Mai multe echipaje de pompieri militari, jandarmi, politisti si ambulante au ajuns imediat la fata locului. Potrivit primelor informatii, s-a impus evacuarea a aproape 40 de persoane din bloc.

La fata locului au ajuns si reprezentantii firmei de distributie a gazelor. Autoritatile verifica in aceste momente daca structura blocului a ramas intacta. Momentan nu se stie care a fost cauza exploziei.

ACTUALIZARE:

Potrivit ultimelor informatii, se pare ca explozia s-a produs din cauza instalatiei de gaz de la aragaz, care era montata gresit. Potrivit purtatorului de cuvant al Institutiei Prefectului Maramures, Dan Buca, ISC efectueaza verificari pentru a stabili daca structura de rezistenta a blocului a fost afectata de explozie. In cazul in care structura a fost afectata, se va impune evacuarea si relocarea locatarilor, iar jandarmii si politia trebuie sa asigure paza bunurilor materiale ale acestora.

Stire in curs de actualizare.

&

Adrian Barbur/ ActualMM

The post ACTUALIZARE/ EXPLOZIE IN BAIA MARE – Peste 30 de persoane evacuate dintr-un bloc de pe strada George Enescu appeared first on ActualMM.ro.

Comments