ACTUALIZARE1/ULTIMA ORA - Accident rutier cu doua victime in Borsa

ACTUALIZARE1/ULTIMA ORA - Accident rutier cu doua victime in Borsa

ULTIMA ORĂ Un accident rutier a fost anunţat în seara zilei de 25 august în Borşa.

ULTIMA ORĂ Din primele informaţii în evenimentul rutier, soldat cu două victime, este implicată o motocicletă. Accidentul a avut loc în Borşa, str. Libertăţii nr. 46.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, de pompieri şi de poliţie.

ACTUALIZARE1: Aseară, în jurul orei 21.20, poliţia a fost sesizată că pe raza oraşului Borşa s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Doi tineri, ambii de 17 ani, au fost răniţi după ce motocicleta cu care se deplasau pe strada Libertăţii a fost acroşată frontal de un autoturism. Accidentul s-a produs în faţa parcării unui centru comercial, în condiţiile în care conducătorul autoturismului a efectuat un viraj la stânga cu intenţia de a intra în parcare fără a acorda prioritate de trecere motocicletei. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un autoturism ce se afla parcat în afara părţii carosabile.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, unde au rămas internaţi sub supraveghere medicală.

Conducătorul autoturismului, un borşean în vârstă de 44 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au constatat că motociclistul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, motocicleta era neînmatriculată iar în momentul accidentului nu avea în funcţiune lumina de întâlnire.

Cercetările continuă.

Comments